WHITE LACE & INSTA FAVORITES

Monday, August 21, 2017

Puhelimeni on aina täynnä mitä hassuimpia screenshoteja erilaisista asioista, joita otan talteen muistiin tai myöhempää käyttöä varten. Yksi sellainen tänä keväänä oli erään suosikki-instaajani - Daydreamingmussun - kuva pitsipaidasta, joka kädessä marssin liikkeeseen myyjän luo - pian pitsipaita mukanani. Pieneksi blogisuosikiksi noussutta paitaa nähtiin paljon skandiblogeissa sekä suomalaisblogeista suosikkeihini kuuluvalla Jonnalla. Pitsipaita on itse asiassa jäänyt minulla kesän aikana varsin vähäiselle käytölle, mutta nyt syksyn tullen se tuntuu raikkaalta ja naiselliselta vaihtoehdolta kauluspaitojen rinnalla. Saan ystäviltäni usein huvittuneita kommentteja "charlottemaisuudestani", kuten esimerkiksi pohdiskellessani tämän paidan sopivuutta toimistokäyttöön - konservatiivisempaa vaatetta kuin poolopaita mummomaisessa pitsissä ei heidän mukaansa kuulemma olekaan. 


Teemme Tintin kanssa nykyisin itse asiassa suurimman osan erityisesti ketjuliikkeiden vaatelöydöistämme Instan kautta, ja lähettelemme niitä usein toisillemme, sillä tunnemme toistemme tyylit ja viimeisimmät vaateihastukset hyvin. Suosikkejamme erityisesti ketjuliikkeiden vaatteita taitavista yhdistelevistä bloggaajista ja instaajista ovat muun muassa Thea Myklebust (@thea.myklebust), Lifestyle by Nicole (@lifestyle_by_nicole), Petra Tungården (@petratungarden) ja Angelica Aurell (@angelicascloset).

Mitkä ovat teidän suosikkitilejänne tällä hetkellä? 
My phone is always filled with screenshots of random things: one of them from earlier this summer being a picture from one of my favorite instagrammers - @daydreamingmussu - which I marched into a store with and came out with a beautiful white lace shirt. Instagram has become one of our favorite places to find new pieces especially when it comes to the fast fashion brands. We absolutely adore the following bloggers and instagrammers who always find the best items and combine them in the coolest way: Thea Myklebust (@thea.myklebust), Lifestyle by Nicole (@lifestyle_by_nicole), Petra Tungården (@petratungarden) and Angelica Aurell (@angelicascloset).

Betina

Follow Stellar Stories blog on: Facebook Bloglovin Instagram

4 comments:

 1. Hih, mulla aivan sama juttu, puhelin täynnä jos jonkinlaisia screenshoteja :D Yleensä juurikin vaateideoita tai sisustus/leivontainspiksiä. Tuo samaninen pitsipaitakin ollut tallella kuvissa mutta ikinä en sitä saanut ostettua. Sovitinkin jopa todetakseni ettei luonnonvalkoinen ole yhtään mun väri - toisin kuin puhtaan valkoinen. Mutta hitsit miten ihanalta tuo sulla näyttääkään! Kiitos btw instavinkeistä, osa olikin jo tuttuja mutta pari uuttakin seurattavaa löytyi.

  ReplyDelete
 2. Hei Marja, ihana kuulla sinusta! Ja kiitos kauniista sanoistasi :) Tuo on inhottavaa, kun löytää mieluisan vaatteen, mutta sävy on hiukan väärä! Mutta ainakin omasta kokemuksesta ne jäävät aina silloin käyttämättä, eli parempi jättää kauppaan :) Ihana, että löytyi uusia Insta-seurattavia - kuulemme mielellämme myös sinun suosikkejasi!

  Betina

  ReplyDelete
 3. Insta ja Pinterest ovat itselle ne inspiroivimmat lähteet. Välillä sitä bongaa kadulla jonkun kivan asun mutta harvemmin sitä kehtaa pysäyttää toista kysyäkseen asun alkuperää :D

  Teillä on välillä tosi kivoja asukuvia Instan puolella johon liittyen olisi pieni toive; voisitteko tägätä vaatteiden merkit? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka Lora, kiitos kivasta kommentistasi! Tiedätkö - minä olen muutaman kerran kysäissyt tuollaisessa tilanteessa ja lopulta löytänyt vaatteen :) Ja ihmiset ovat itse asiassa olleet tosi imarreltuja siitä! Kannattaa ensi kerralla kokeilla :)

   Ja kiitos vinkistä - tagaamme ehdottomasti vaatemerkit jatkossa Instaan :)

   Ihanaa alkavaa viikkoa toivottaen,

   Betina

   Delete