SUMMERTIME SADNESS

Tuesday, August 29, 2017


Elokuun loppu saa aina hiukan haikeaksi, vaikka syksyn saapuminen omalta osaltaan ihanalta tuntuukin. Kesän loppumisessa on kuitenkin aina jotain haikeaa ja luopumista, johon ei tunne olevansa koskaan ihan täysin valmis. Kesäisten suosikkiasujen pakkaaminen vaatehuoneen uumeniin lämpimämpien tieltä saa toivomaan vielä yhtä kesäkuukautta ja huolettoman helppoa kesäpukeutumista.


Italian lomamme ja kahden viikon viettäminen todella paahteisessa kuumuudessa sai kesän tuntumaan ihanan pitkältä, mutta siltikin olisin mieluusti jatkanut vielä tätä helppoa kesäpukeutumista. Tämän kesän suosikkivaate oli ehdottomasti tämä Diane von Furstenbergin valkoinen hame, jota käytin todella paljon menneinä kuukausina.  Se ei kaipaa seurakseen yksinkertaista t-paitaa tai neuletta enempää ja pidemmän midi-mitan ansiosta hame on saanut paljon käyttöä myös hiukan viileämpinä kesäpäivinä.


Hame saa vielä toivottavasti edes muutaman käyttökerran lämpimämmän neuleen ja farkku- tai nahkatakin kanssa, vielä en nimittäin ole valmis pakkaamaan tätä odottamaan ensi vuotta. 


My favorite and most worn summer outfit of the year: a skirt from Diane von Furstenberg with a simple t-shirt. I'm not ready to replace it with warmer skirts and tights yet and hope a comfy cashmere knit will enable me to wear the skirt in September.


Tintti


Follow Stellar Stories blog on: Facebook Bloglovin Instagram

No Comments Yet, Leave Yours!