MY WEEK

Sunday, July 30, 2017

Edessä viikko, jolloin huolettomat kesämekot ja espadrillokset on vaihdettava hiukan skarpimpiin toimistovaatteihin. Kesäloma on tämän vuoden osalta ohi ja aika palata takaisin arkeen ja toimistolle. Toivon kovasti kesän kuitenkin vielä jatkuvan, vaikka loma loppuukin ja että saisimme nauttia kesäisistä lämpötiloista ja aurikoisista illoista aina työpäivän jälkeen. En nimittäin ole vielä valmis luopumaan kesästä, vaikka loma tältä erää ohi onkin. 
Toimistollekin saa onneksi vielä pukeutua kesäisesti ja etenkin nämä elokuun ensimmäiset viikot tuntuvat aina olevan hiukan rennompia lomaltapaluuviikkoja. Vaikka töiden puolesta ei varmastikaan mikään kevyt startti ole edessä, tuovat aurinkoiset aamut, terassilounaat ja lämpimät illat ihanaa vastapainoa työkiireille. 

Mietin pitkään, miksi loma tuntui tällä kertaa niin ihanalta kunnes tajusin sen olleen ensimmäinen moneen vuoteen. Äitiyslomien vuoksi ei perinteistä kesälomaa ole tullut vietettyä viimeisinä vuosina ja senkin vuoksi tämä loma tuntui ihan erityisen ihanalta. Onneksi paluu arkeen tuntuu myös kivalta; loma teki tehtävänsä ja tuntui riittävän pitkältä. 

Back to business!

Tintti

Follow Stellar Stories blog on: Facebook Bloglovin Instagram

No Comments Yet, Leave Yours!