MITÄ MEILLE KUULUU?

Monday, April 17, 2017

Kuten aiemmin molemmat kerroimme, tapahtui työurillamme samanlaisia käänteitä loppusyksyn aikana. Suuri muutos ja uuden opetteleminen vaikuttaa voimakkaasti arkeen ja se on luonnollisesti vaikuttanut Stellariinkin. Onneksi pikkuhiljaa alkaa tuntua, että paljon uutta sisältävä arki alkaa asettumaan uomiinsa ja pystymme taas palaamaan tämän meille niin tärkeän harrastuksen pariin enemmän ja aiemmasta tutussa rytmissä.


Omalla kohdallani tämä kevät tuntuu eräänlaiselta palkinnolta. Loppuvuoteen osunut remontin valmistuminen, edellisen kodin myyminen, muutto ja nuo uudet työkuviot saivat muutamaan otteeseen haaveilemaan keväästä, jolloin arki olisi taas asettunut uomiinsa ja saisi nauttia siitä hyvällä tavalla tasaisesta arjesta. Tällä hetkellä tavallinen ruuhkavuosiarkiviikko tuntuu todella helpolta, kun muistaa, mitä kaikkea se vielä muutama kuukausi sitten piti sisällään. Usein muistutan itseäni toimistolle kävellessäni, miten vielä muutama kuukausi sitten haaveilin näistä kuivista kaduista, laskeutuneesta remonttipölystä, loppuneesta koeajasta ja paikoillaan olevista huonekaluista.

Arjen rattaat alkavat siis pikkuhiljaa pyöriä sulassa sovussa ja koko ajan sitä edelleen oppii, miten päivät sujuvat tehokkaasti ja arjesta kuitenkin nauttien. Suuren suurena pelastajana ovat olleet terveinä pysyneet (*kopkopkop*) lapset. Uuden työn aloittaminen ei varmastikaan voisi haastavampaan elämäntilanteeseen osua ja en halua edes ajatella, mitä tämä kaikki olisi ollut, jos arkea olisi vielä ollut mutkittamassa jatkuvasti kipeänä olevat pienokaiset. 

Tasapainoilua työn ja kodin välillä tarvitaan ja onhan siinä rehellisesti ollut opettelemista, miten pitää nämä kaksi hyvässä tasapainossa. Jatkuvan kiireen tunnun taklaaminen on ollut omalla prioriteettilistallani korkealla, sellaisessa kun en halua päiviäni elää ja tässä elämänvaiheessa siihen lopputtomaan kiireeseen solahtaa todella helposti. Innostavasta ja motivoivasta työstä saa kuitenkin myös todella paljon energiaa arkeen, vaikka tunnit eivät aina tuntuisikaan riittävän. Toimistolta päiväkodille juostessa ovat suupielet useimmiten hymyssä mahtavan työpäivän jälkeen, vaikka iltapäivän lisäminuutit olisivat enemmän kuin usein toivelistallani todella korkealla.


Pääsiäinen tuntuu joka vuosi juhlapyhistä parhaalta ja tänä vuonna ehkä vielä entistäkin ihanammalta. Rauhassa kotona vietettynä juhla on tuntunut ihan todella nautinnollisen pitkältä, vihdoinkin kunnolla aikaa ystäville, urheilulle ja rauhalliselle ruuanlaitolle. Hetken aikaa mietimme reissuun lähtemistä, mutta parasta juuri nyt on kotona perheen kesken oleminen ilman minkäänlaista kiirettä ja pakkoa.

Betinan kuulumisia asukuvien kera luvassa oman postauksen verran! 

This Easter has been all about family, food, and friends. Together with a huge amount of chocolate of course and a little running and other sports to keep the balance (and appetite). After a quite hectic winter months these lazy days have been more than welcomed and couldn't have better timing. 

Tintti


Follow Stellar Stories blog on: Facebook Bloglovin Instagram

No Comments Yet, Leave Yours!