PARIS

Sunday, March 26, 2017

Pääsimme miehen kanssa viettämään minilomaa keväiseen Pariisiin. Kaksistaan ja ilman minkäänlaisia suunnitelmia tai aikatauluja. Siinä miniloman kaksi tärkeintä elementtiä, jonka kruunasi tietysti keväinen Pariisi, yksi meidän yhteisistä suosikkikaupungeistamme. 


Lasten kanssa lomailu on hiukan erilaista aikuisten kesken vietettyyn verrattuna ja vaikka lasten kanssa olemmekin paljon matkustelleet ja siitäkin kovasti nautimme, ovat nuo matkapäivät tietysti aina rytmitettyjä lasten mukaan. Suurinta luksusta onkin päästä viettämään lomapäiviä ilman aikatauluja ja tarkkoja suunnitelmia. Ihan kuten Tukholmakin, on Pariisi siitäkin ihana, että ennestään tutussa kaupungissa ei tarvitse suorittaa nähtävyyksiä. Parasta on vain kävellä ympäri kaupunkia, istua terassille juuri silloin, kun siltä tuntuu ja vain nauttia ympärillä olevasta kauneudesta. Sitä tuossa rakkauden kaupungissa nimittäin riittää ja kaupungin arkkitehtuuri ja kadut ihastuttavat kerta toisensa jälkeen. Saimme kiertää kaupunkia ihanan lämpimältä tuntuvassa kevätsäässä, miten kevyeltä voivatkaan tuntua loaferit ja ballerinat pitkän nilkkurikauden jälkeen! Puhumattakaan tietysti trenssistä ja paksumpien kaulahuivien korvaamisesta aurinkolaseilla. Kevät taitaa olla suosikkiaikani kaupunkilomille, erityisesti kaupunkeihin, joissa kasvaa Magnoliapuita. Tuntuu ihanalta, että lapset alkavat olla siinä iässä, että näitä kaksistaan vietettyjä muutaman päivän lomia on yhä helpompi järjestää.Muutamakin päivä riittää irrottamaan arjesta todella todella hyvin ja lyhyen loman jälkeen tuntuu, kuin olisi ollut matkalla pidempäänkin. Senkin vuoksi, että ikävä lapsia kohtaan ehtii tietysti nousta ihan hurjaksi, eikä mikään ole parempaa, kuin saada isovanhempien hyvässä hoidossa ja ansaitussa hemmottelussa olleet pienokaiset syliin. 


Paris is always a good idea! As a one of the favorite cities of ours it was a perfect destination for our mini vacation with hubby. Without any schedules, plans, or musts the days were filled with strolling around the city, some shopping, and of course eating and drinking very well. When used to travel with two small kids one can really appreciate these kind of holidays. 

Tintti

Follow Stellar Stories blog on: Facebook Bloglovin Instagram

2 comments:

 1. Pariisi <3

  Olen ollut Pariisissa lukemattomat kerrat, mutta aloin pitää kaupungista vasta kun jäin sinne työmatkojen yhteydessä viikonlopuiksi. Näin muutakin kuin ruuhkaiset junat ja messuhallit. Nyt jään aina syksyisin pariksi ylimääräiseksi päiväksi nauttimaan kaupungin tunnelmasta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. <3 <3 <3

   Oih, muutama oma päivä Pariisin syksyssä kuulostaa aivan täydelliseltä!

   Tintti

   Delete