ANINE BING

Sunday, March 12, 2017

Juuriltaan tanskalainen ja Ruotsissa varttunut supernainen on tullut tutuksi mallina, laulajana, bloggaaja ja viimeisten vuosien aikana menestyneen omaa nimeään kantavan vaatebrändin perustajana. Olen seurannut Losissa asuvan Aninen blogia vuosia ja tykkään siitä etenkin siinä yhdistyvän äitiyden ja uranaiseuden vuoksi. Aninella on kaksi pientä lasta ja minusta on aina kiehtovaa seurata äitejä, jotka tuntuvat selvittävän kevyesti ja elämästä nauttien tuon hankalan yhtälön uran ja lasten yhdistämisestä.

Anine on toki yksinkertaisellaan, mutta särmikkäällä tyylilläänkin inspiroiva. Yksinkertaiset t-paidat ja farkut eivät ole oman merkin nahkatakkeihin ja bootseihin yhdistettynä koskaan tylsiä ja tyylin allekirjoittaa juuri oikea määrä siroja koruja, huoleton kampaus ja todella luonnollinen tai olematon meikki. Olen aina silloin tällöin katsonut hänen verkkokauppansa valikoimia ja vaatteista etenkin nahkatakit, -housut sekä pitsipaidat ovat makuuni. Suurin osa merkin mekoista on kuitenkin itselleni aivan liian lyhyitä ja Losin katukuvassa normaalin mittaiset vesirajahameet tuntuisivat täällä pohjoisessa varmasti todella alastomilta.
Eniten olen kuitenkin ihastunut malliston asusteisiin ja etenkin laukkuihin. Tarpeesta on ehkä väärin puhua enää laukkujen kohdalla osaltani, mutta laukkuvalikoimastani kyllä ihan rehellisesti sanottuna uupui se työkäyttöön sopiva musta laukku. Anine Bingin laukut ovat minusta vielä suht maltillisissa hinnoissa merkkilaukkujen maailmassa ja Madison laukku oli juuri se omaan arkeeni sopiva. Laukku täyttää kaikki arkipäivän vaatimukset; tarpeeksi suuri koko, paljon vetoketjullisia pieniä taskuja ja kannettavissa sekä olalla että kädessä. Arkilaukulle tärkeää on minulle myös, ettei laukku huuda logoja, vaan ulkonäkö on todella simppeli.

Anine Bing on alkanut näkymään Euroopassa viime aikoina yhä vahvemmin merkin avattua jokin aika sitten kivijalkaliikkeet Pariisiin, Madridiin ja Barcelonaan. Pohjoismaiden ensimmäinen liike on ilmeisesti avautumassa Tukholmaan tai Kööpenhaminaan lähivuosina. Helsingistä merkkiä löytyy ainakin Urban A:sta pieni valikoima. Kiehtova ajatus mallistojen vaatteiden takana on, että ne kaikki ovat helposti toisiinsa yhdistettävissä. Ajatus, jonka todella toivoisi istuvan omaan arkigarderobiin.


Brändin tarinaa on kiehtova seurata sen tarinan ja nykyaikaisen markkinointinsa vuoksi; merkki on syntynyt puhtaasti Aninen ja hänen some-kanaviensa ympärille. Jokaviikkoiset uutuudet ovat nähtävissä samantien koukuttavalla Instagram-tilillä ja blogin kautta pääsee kurkistamaan yrityksen  toimistolle vaatteiden suunnitteluvaiheeseen. Aninea ei blogissa nähdä muiden merkkien vaatteissa, ainoana poikkeuksena Chanel, jonka laukkuja häneltä löytyykin kunnioittava kokoelma. Muotiviikoille tämä digitaalinen brändi ei haikaile ja tärkeimmät markkinointikanavat ovat hänen itsensä lisäkseen muut sosiaalisessa mediassa vahvat tyyli-ikonit. 


For many years I have been following the Danish model-fashionista-fashion designer Anine Bing. Her LA based fashion brand has growth rapidly and Hollywood is already full of her celebrity fans. This blog changed into a fashion brand is an inspiring story of today's fashion and social media world and I especially love to follow how this superwoman is able to combine work and motherhood. 


Tintti

Follow Stellar Stories blog on: Facebook Bloglovin Instagram

No Comments Yet, Leave Yours!