LATEST STOCKHOLM TIPS?

Wednesday, February 8, 2017

Tukholma kuuluu ehdottomasti sekä Tintin että minun suosikkikaupunkeihin, ja vierailemme siellä mielellämme niin vapaa-ajalla kuin työn merkeissä. Tällä hetkellä käymme itseasiassa molemmat siellä töidemme puolesta varsin usein ja viestittelemme lähes viikottain sen tiimoilta, että osuisimmeko sattumalta samoille lennoille. Vielä emme ole onnistuneet aikaisten lentokenttälattejen synkronoinnissa, mutta toivottavasti pian. 

Minulla on usein ollut tapana viettää syntymäpäiviäni helmikuun lopussa Tukholmassa, kuten myös tänä vuonna! Vaikka Tukholman listoillamme on lukuisia suosikkipaikkoja (ks. Stellar-vinkit Tukholmaan -postauksemme) ja muistiinpanoihin merkittynä uusia must see -paikkoja ruotsalaisblogeista bongattuna, kuulisimme enemmän kuin mielellämme teidän parhaat Tukholma-vinkit? Missä käytte aina Tukholmassa ollessanne ja mitkä ovat kaikkein viimeisimmät ja ihanimmat ravintolat, kahvilat, kaupat ja näyttelyt? 


We at Stellar simply adore Stockholm - and visit the beautiful city at every chance we get. We have our absolute favorite places and a little list of new must visit spots, but would LOVE to hear your latest Sthlm tips? 

Betina

Follow Stellar Stories blog on: Facebook Bloglovin Instagram

No Comments Yet, Leave Yours!