HAY HEE -TUOLIT

Saturday, February 18, 2017

Tuoleja ei tarvinnut lopulta kauaa enää miettiä aiemman pohdinnan jälkeen. Päätimme noudattaa perinteistä neuvoa ja luottaa ensimmäiseen ajatukseemme tuoleista. Hayn Heet laitettiinkin hyvin nopeasti tilaukseen ja saimme ne onneksi myös saapuivat kotiimme nopeasti toimitettuina. Ruokapöydän ollessa todella keskeisellä paikalla yläkerrassa, oli kiva saada ruokapöytäämme sopivat tuolit nopeasti hankittua.


Halusimme näyttävän pöydän pariksi tuolit, jotka olisivat kevyet ja modernit. Pöytämme on tyyliltään romanttisenkin klassinen ja liian rustiikkista kokonaisuutta välttääksemme halusimme sille pariksi modernit tuolit. Toisena kriteerinä oli muuhun sisustukseemme sopiva musta tuolien väriksi ja näillä rajoituksilla ei meillä ollutkaan kovin montaa vaihtoehtoa lopulta pohdittavana.

Suuri päätökseen vaikuttanut tekijä oli se, että Hee -tuolia löytyy myös korkeana baarituolina. Halusimme saareketta varten kaksi korkeaa tuolia ja sen sijaitessa aivan ruokapöydän vieressä, on baarituolien oltava sopusoinnussa ruokapöydän tuolien kanssa. Baarituolien osalta ihastuin kovasti myös NEB -baarituoliin, mutta siitä puuttuu tuo tuki jaloille ja ilman tukea korkeat tuolit ovat minusta aikuiselle epämukavat istua.


Hayn Hee -tuolien osalta ainoa pohtimani asia oli niiden mukavuus - nämä kun eivät ulkonäöltään näytä niiltä kaikista mukavimmilta tuoleilta. Tämän vuoksi kävin Stockalla koeistumassa näitä todella monta kertaa ja nyt tuoleja jonkin aikaa käytettyäni voin omasta puolestani todeta näiden olevan pitkilläkin illallisilla todella mukavat. 

Nämä tuolit ovat myös mitä mainioimmat lapsiperheeseen, näitä eivät nimittäin lapsetkaan saa nakutettua kolhuille. Esimerkiksi klassiset wishbone -tuolit hylkäsin puisen rungon vuoksi, meidän perheen käytössä rungot olisivat varmasti olleet jo lyhyessä ajassa kolhuja täynnä. Heet eivät kovinkaan helposti naarmuunnu ja kestävät tuolit ovat tässä elämänvaiheessa meille hyvä vaihtoehto. 


Koko ruokaryhmästä ei näy vielä kuvaa, sillä totuushan tietysti on, että harmoniaa on sekoittamassa tyttäremme TrippTrapp -tuoli. Uskoisin, että tämän kevään jälkeen saamme kuitenkin laittaa senkin myyntiin ja hankkia Hee-tuoliin hänelle korokkeen.


The winner of the chair competition was Hay Hee in black.


Tintti

Follow Stellar Stories blog on: Facebook Bloglovin Instagram

No Comments Yet, Leave Yours!