THE BEST SWEET TREAT EVER & NEW HOME FAVORITES

Sunday, January 1, 2017

Vuosi 2016 oli kokonaisuudessaan aivan ikimuistoinen ja upea, mutta ehdottomasti samalla myös elämäni kiireisin. Välillä tuntui, että koti oli lähinnä paikka vaatteiden vaihtamista, matkalaukkujen purkamista ja nukkumista varten. Vuodelta 2017 odotankin kiireettömiä brunsseja ja illallisia, joita haluan päästä kattamaan muutamilla uusilla tekstiili- ja astiatäydennyksillä. Samalla vinkkaan maailman parhaasta herkusta ja brunssitarjottavasta: Patesserie Petitpas -leipomon mantelicroissant. Monen muun etelähelsinkiläisen tavoin olen täysin ihastunut tähän sympaattisen näköiseen herkkuun, jota jonotetaan viikonloppuaamuisin muun muassa Laivurin Valinta- ja Anton & Anton -myymälöissä. 


Joulun ehdottomasti ajatelluin ja ihanin lahja oli pikkuveljeltäni saadut Nespresso Pure Collection -sarjan kauniit cappuccino-kupit, jotka ovat päässeet jo ahkeraan käyttöön. Korkeat Lene Bjerre -kristallilasit Loviisan Aitta -sisustusmyymälästä tuntuvat klassisilta vaihtoehdoilta Hobstar-lasien rinnalla. Olen pitkään haaveillut tekstiilien vaihtamisesta Balmuir -versioihin, joista suosikeikseni ovat nousseet Kitchen Towel Jeans Melange -sävyssä ja Capri Woffel Towel Nutria -sävyssä. 


For me 2016 was probably the busiest year of my life which meant that sometimes home felt mostly like a place for outfit changes, unpacking suitcases and getting some sleep. One of my wishes for 2017 is to have a little bit more easy breezy down time at home in the form of brunches and dinners - which I love hosting. I'll be setting the tables with some new pieces from Nespresso and Balmuir - along with the best sweet treat ever: the almond croissant from Patisserie Petitpas in Helsinki. 

Betina

Follow Stellar Stories blog on: Facebook Bloglovin Instagram

No Comments Yet, Leave Yours!