NARSISSIST CHEEK STUDIO PALETTE

Wednesday, January 25, 2017

Poskipuna on ehdottomasti yksi meikkipussini tärkeimmistä tuotteita, jota ilman minua harvoin näkee - se on tärkeä osa signature-meikkiäni. Vaihtelen sen sävyä vuodenajasta ja päivetyksestä riippuen: talvella suosin kylmempiä ja vaaleampia sävyjä, kesällä taas lämpimämpiä korallin ja pronssin sävyjä. Usein etenkin kesällä huiskautan hieman poskipunaa myös kulmien alle; tapa, jonka olen oppinut äidiltäni. Äitini lisäksi toinen poskipunainspiraation lähteeni on Marie Serneholt, jonka meikkitaitelijan Nathalie Berzeliuksen kädenjälkeä seuraan ja ihastelen kovasti, kuten myös kuninkaalliset ystävämme


Huokailin varmasti ääneen ihastuksesta Tukholmassa Biblioteksgatanin Sephorassa NARSissist Cheek Studio -poskipunapaletin nähdessäni - ja olin kirjaimellisesti kahdessa sekunnissa kassalla. Paletti sisältää NARS:in ikonisen aurinkopuuterisävyn ("Laguna"), USA:n myydyimmän poskipunasävyn ("Orgasm"), erilaisia contouring & highlighting -sävyjä - sekä sen täydellisen pale pink -sävyn. Päivittäisessä käytössä paletista minulla on aurinkopuuterin ja poskipunan klassikkoyhdistelmä, juhlameikkiin hyödynnän korostus- ja varjostussävyjä. Kuvan meikkiin tein itse asiassa myös silmämeikin paletilla: varjostin luomet aurinkopuuterilla ja käytin yläluomelle vaaleaa nudensävyistä poskipunaa luomivärin sijaan. 

Kuuluuko poskipuna teidän luottotuotteisiinne? Mitkä ovat suosikkejanne? Blush plays a crucial part in my signature make-up look and it's rare for me to be seen without it. I'm pretty sure my heart beat a little bit faster in Sephora when I saw that NARS had launched a full palette of blushes called the NARSissist Cheek Studio Palette. It contains all the shades that you could ever wish for - including the iconic shades of Laguna and Orgasm. Plus the perfect pale pink shade. 

Betina

Follow Stellar Stories blog on: Facebook Bloglovin Instagram

4 comments:

 1. Ilman poskipunaa en poistu kotoa ikinä - edes vapaapäivinä! Luottopuna on Zuiin Mangon ja Melonin yhdistelmä, tai sitten Laveran joku kiva pinkki. On mulla Narskin, mutta se kimaltaa mun makuun turhan paljon.

  On tuo meikkisi kyllä niin upea! Mitä muita tuotteita olet käyttänyt? Millä pohjustat meikkisi? Kasvojesi iho näyttää niin hyvältä, vaikka on talvi, joka oman ihoni kuivattaa sellaiseksi, että meikki tuntuu vain rumentavan ihoani. Onko vinkkejä? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei,

   Kiitos ihanasta kommentistasi! :) Täytyykin kokeilla Zuiin tuotteita - kuulostaa hyvältä!

   Minulla on itse asiassa ollut samanlaisia haasteita ihoni kanssa, mutta tänä talvena olen löytänyt hyvän ratkaisun: lisään puhdistuksen jälkeen / voiteen alle kosteuttavan suihkeen (Lumene LÄHDE Mist) ja hoitotiivisteen (Lumene VALO Hyaluronic Essence). Ne pitävät pintakuivan sekaihoni kosteutettuna, mutta eivät tunnu liian raskailta / hoitavilta meikin alla.

   Kasvomeikkituotteena käytän tällä hetkellä Lumene Blur -meikkivoidetta kasvojen keskiosaan - ulkoreunoille (hieman kevyempää / vähemmän peittävää) Invisible Illumination Instant Glow -sävyseerumia. Muu pohjameikki olikin tehty NARS-poskipunapaletilla :)

   Ihanaa kevään odotusta!
   Betina

   Delete
 2. Kaunis meikki ja kaunis olet sinäkin! Kiinnostuin ripsiväristäsi, onko mitä ripsiväriä käytetty meikissä? Itsellä on kohta uusi ripsiväri hakusessa. Ja myös mitä olet laittanut huuliin? Kauniin luonnollinen lopputulos. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi miten kauniisti sanottu - kiitos paljon!

   Ripsivärinä minulla on Lumene True Mystic Volume, jota kerrostan hieman :) Huulimeikin aloitan aina rajaamalla huulet nudensävyisellä silmämeikkikynällä (Lumene Blueberry, sävy 9), jonka jälkeen levitän huulipunan (Lumene True Passion Lip Color, sävy 1). Viimeistelen huulikiillolla tai huulivoiteella, jota lisäilen pitkin päivää - nyt kuvassa Invisible Illumination by Lumene -huulihoide :)

   Aurinkoista viikkoa!
   Betina

   Delete