MIKROSEMENTTISEINÄ

Friday, January 27, 2017

Mikrosementtiä käytetään tällä hetkellä todella paljon etenkin kylpyhuoneremonteissa, kun projekti halutaan tehdä hiukan pienemmillä resursseilla koskematta esimerkiksi vesieristeisiin. Mikrosementti voidaan levittää suoraan vanhojen laattojen päälle ja lopputulos on todella tyylikäs ja pitkäikäinen. Me valitsimme mikrosementtiä portaikkomme takaseinään, jonne halusimme jotakin muuta kuin pelkkää valkoista maalia. 


Portaikon seinä on asuntomme suurin ja korkein seinäpinta ja vaikuttaa paljon koko asunnon tunnelmaan. Heti alusta asti minulla oli idea, että seinästä tehtäisiin jonkinlainen efektiseinä pelkän uuden maalipinnan sijaan. Kävimme läpi vaihtoehtoja tiilistä lautoihin, mutta lopulta mikrosementti tuntui kaikista parhaimmalta (ja helpoimmalta) vaihtoehdolta. 

Kävimme katsomassa alkusyksystä Habitaressa mikrosementti.fi:n osaston, jossa oli hyvin esillä eri värivaihtoehdot ja saimme kuulla vielä, kuinka helppo tämä seinä olisi toteuttaa. Väri oli meille heti selkeä, vaikein päätös oli päättää pinnan struktuuri. Mikrosementtiin kun voi tehdä oikeastaan minkälaista kuviota haluaa ja vaihtoehtoja oli aivan loputtomiin. Me päädyimme lopulta aika yksinkertaiseen rennolla kädellä tehtyyn jälkeen, johon ei painettu mitään erillistä kuviota.


Seinälle asennettiin kaksi epäsuoraa valoa tuovaa valaisinta, jotka toimivat mikrosementin kanssa minusta tosi kivasti. Pelkästään valkoista seinää vasten valo ei olisi niin mielenkiintoinen ja epätasainen pinta tuntuu optimaalisimmalta vaihtoehdolta epäsuoralle valolle. Saumaton pinta on näyttävä ja tuo koko kotiin haluamaamme vaihtelua. Kuvat on otettu ennen lattialistan asentamista, nyt portaiden ja seinän välinen raja on viimeistelty lattialistalla. Tintti

Follow Stellar Stories blog on: Facebook Bloglovin Instagram

No Comments Yet, Leave Yours!