PARAS AIKA TALVESTA

Sunday, December 4, 2016

Joulukuu on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin ja nämä taitavat vuodesta toiseen olla niitä vuoden kiireisimpiä aikoja. Töissä tehdään maailmaa valmiiksi ennen lomia, viikonloppuisin on pienempiä ja suurempia säkenöiviä ja glitterin täyteisiä juhlia ja erilaiset jouluun liittyvät valmistelut täyttävät ne pienimmätkin kolot kalenterista todella tehokkaasti. Talven parhaita ja tunnelmallisimpia aikoja ehdottomasti, kaikkine kiireineenkin.


Tänä vuonna tämän kaiken kruunaa tietysti remontti ja muutto. Remontin osalta eletään aivan loppusuoraa ja asunto on alkavalla viikolla muuttovalmis. Edessä onkin enää vain pieni kalenterihaaste; millä ihmeen ajalla ehdimme hoitamaan muuton? Johonkin ensi viikonlopun ympärille muutto varmasti tullaan ajoittamaan ja sitä ennen pitäisi nykyinen koti ehtiä pakkaamaan laatikoihin. 

Edessä oleva viikko tulee olemaan aikamoista hulinaa siis, vaikkakin toki ihanaa sellaista.  99 itsenäisyysvuoden tuoma vapaapäivä tulee enemmän kuin tarpeeseen ja pitää sisällään toivottavasti monen monta täytettyä muuttolaatikkoa. Itsenäisyyspäiväviikonlopun projektina itselläni on yleensä aina ollut piparkakkutalon rakentaminen, mutta tänä vuonna se saa odottaa uutta kotia ja valmistunee vasta hiukan lähempänä aattoa - sitä emme muuttokuormassa sentään muuttamaan lähde. Tämän viikonlopun piparkakkuinspiraationa saavatkin toimia edellisvuosien talot ja tämän vuoden talo rakentuu vasta mielikuvissani.Planning, baking and building a gingerbread house has always been one of my favorite Christmas traditions. This year it will be an extra special one since it will be the first gingerbread house in our new home. While waiting for the big day (quite many moving boxes to fill before that..) the pictures from previous get to bring the gingerbread spirit to these hectic December days!


Tintti

Follow Stellar Stories blog on: Facebook Bloglovin Instagram

No Comments Yet, Leave Yours!