CHRISTMAS BRUNCH

Sunday, December 18, 2016

On jo varmasti aiemmin käynyt ilmi, että me Stellarissa rakastamme joulua; sen odotusta ja valmistelua sekä erityisesti siihen liittyviä traditioita. Yleensä aloitamme tunnelmoinnin ja ideoinnin jo hyvissä ajoin (Starbucksin punaisten mukien saapumisen tienoilla), mutta tänä vuonna syksyn ollessa hieman normaalia hektisempi, on "joulumysaus" jäänyt vielä vähäiselle. Iloksemme saimme tänä viikonloppuna viettää rauhallisen hetken yhdessä ja tutustua uuteen konseptiin, jossa yhdistyvät kaksi suosikkiasiaamme: joulu ja brunssi. 


Vaikka traditiot ovat tärkeitä etenkin joulun aikaan, on niissäkin uskallettava uudistua ja pysyttävä ajassa mukana. Ravintola Perhon joulubrunssilla (18 €) perinteiset joulumaut on onnistuttu tuomaan erittäin raikkaalla ja kevyellä tavalla esiin - ilman yhden yhtä laatikkoa. Runsas lounaanomainen brunssi sisälsi niin suosikkilajeja kalaruoista pitävälle Tintille kuin enemmän lihasta pitävälle Betinalle. Ehdottomiksi suosikeiksemme nousivat lohi ja lämmin briejuusto pähkinäkinuskilla. Maineikkaan ravintolakoulu Perhon yhteydessä toimivassa ravintolassa ammattitaito ja laadukkaiden raaka-aineiden käyttö yhdistyvät hienoksi kokonaisuudeksi.
Mitkä ovat teidän jouluruokasuosikkejanne? 

What happens when you combine two of our favorite things? A Christmas brunch! We were super excited to have the chance to sit down and enjoy a peaceful Sunday morning at Ravintola Perho. We were really impressed by the level of quality with the different courses - and fell in love with the warm brie with a nut toffee sauce. 

Betina & Tintti

Follow Stellar Stories blog on: Facebook Bloglovin Instagram

No Comments Yet, Leave Yours!