2016 - WHAT A YEAR!

Thursday, December 29, 2016


Aloimme keskenämme Stellarin alkuaikoina puhua “jaiks!” -hetkistä, joilla tarkoitimme niitä pieniä hetkiä juuri ennen kuin on tekemässä jotain uutta - ja hyvällä tavalla jännittävää. Betinan vuosi 2016 on ollut täynnä niin pieniä kuin suuria "jaiks" -hetkiä. Ikimuistoiseen vuoteen on mahtunut paljon unohtumattomia seikkailuja ja kokemuksia, ilon ja onnistumisen tunteita - sekä tärkeitä valintoja. Vauhdikkaaseen vuoteen on mahtunut niin iloisia jälleennäkemisen hetkiä Kalifornian auringon alla, aamulenkkejä Milanossa, onnellisia uima-allaspäiviä Dubaissa, ostosretkiä Lontoossa, kiireettömiä kesäpäiviä saaristossa kuin jännittäviä lanseeraushetkiä New York Fashion Weekilla ja Tukholmassa. Syksyllä valtavan suuri ja upea projekti saatiin Betinan osalta onnellisesti päätökseen, jolloin mahdollisuus uusiin haasteisiin tarttumisesta alkoi tuntua oikealta ratkaisulta. Rohkea päätös on osoittautunut valtavan onnistuneeksi.


Tintin vuodelle 2016 kerääntyi harvinaisen monta suurta muutosta, onnellisia onneksi jokainen. Viimeisten vauvakuukausien haikean hyvästelyn jälkeen alkoi loppukeväästä tapahtua vauhdikkaasti, kun löysimme pitkän etsinnän jälkeen unelmiemme asunnon ja pääsimme suunnittelemaan valtavaa remonttia. Suuri haaveemme, jonka vihdoin pääsimme toteuttamaan. Remontti- ja muuttokiireiden keskellä oli aika myös hyvästellä edellinen rakas työpaikka ja ottaa rohkea hyppy kohti uutta ja opetella uudenlainen arki töihinpaluun myötä. Lomaillakin ehdittiin ja etenkin pitkäaikaisen haaveen täyttyminen aurinkoisesta Gotlannista saa edelleen hymyilemään lähes viikottain. Ruotsi ja etenkin Tukholma on selkeästi ollut the matkakohteeni kuluvana vuonna, olen tainnut matkata sinne vuoden aikana yli 10 kertaa!

Haluamme sydämemme pohjasta kiittää teitä, että olette mukana matkassamme. Ette arvaakaan miten paljon jokainen pieni palaute, kannustus ja kommentti on ilahduttanut meitä kuluneen vuoden aikana. Onnellista uutta vuotta!

For us at Stellar 2016 was the most amazing whirlwind year! So many great adventures - and big, brave decisions to make. We want to thank you all for being with us - it literally means the world to us. Happy New Year!

Betina & Tintti 

Follow Stellar Stories blog on: Facebook Bloglovin Instagram

2 comments:

 1. Upea vuosi ollut teillä molemmilla! Mitähän kaikkea kivaa teillä on takataskussa ensi vuodelle? ;) Sitä odotellessa toivottelen myös hyvää uutta vuotta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Minna - ihanaa uutta vuotta myös sinulle :) Sinullakin on ollut mieletön, matkojen täyteinen vuosi! Emme malta odottaa kuvia seikkailuistanne Karibian turkooseista vesistä :)

   Betina & Tintti

   Delete