TRENCH COAT

Monday, October 10, 2016

Trenssitakki ei perusteluita kaipaa, sen monipuolisuus on varmasti jokaiselle ihan tuttu juttu ja tämän klassikon suosiota eivät vaihtuvat trendit heilauttele. Etenkin syksyisin tämä jokaisessa vaatekaapin kulmakivet -listauksessa esiintyvä takki on itselleni mieluisa vaihtoehto ja usein käytössä.  

Oman trenssini on jo 10 vuotta vanha ja aikoinaan Jenkeistä ostettu. Merkiltään se on Coach, muistatteko vielä tuon aikanaan nopeasti pinnalle nousseen ja erityisesti aasialaisten suosioon päässeen brändin? Takki on pysynyt todella hyvässä kunnossa kaikki vuodet ilman minkäänlaista erityishoitoa ja erityisen hyvin se on palvellut monilla matkoilla. Olen nyt muutaman vuoden ajan etsinyt tämän tummansinisen takin rinnalle perinteistä vaaleaa versiota, mutta se onkin ollut hankalampi tehtävä.Tässä trenssissä minua viehättää kankaan jämäkkyys ja takin pysyminen siistinä. Tämä on myös aiheuttanut haasteita beigen trenssin etsinnässä. Suurin osa kuvissa hyvältä näyttävistä pitkinä liehuvista trenssitakeista on todella ohutta ja täten myös helposti rypistyvää kangasta. Tämä on itselleni ehdoton no-no ja haluaisin löytää juuri tätä nykyistä vastaavan, tilanteessa kuin tilanteessa siistinä pysyvän takin.

Trenssi on pelastanut monet matkustamispäivätkin, kun pitkän lennon jälkeen olo on usein hiukan nuhjuinen. Hotelllille saapuessa nopein keino saada olo hiukan skarpimmaksi on napittaa trenssi kiinni voilà; mukavat matkustusvaatteet eivät paljastu kenellekään ja olo ryhdistyy heti.Burberrylta tietysti löytyisi se kaikista klassisin vaihtoehto ja mikäli muualta ei haluamani kaltaista vaaleampaa takkia löydy, täytyy alkaa säästämään sitä klassikkotakkia varten. 


The traditional trench coat belongs to the fall essentials and is a true wardrobe classic.  A functional and always a trendy option is my favorite for travel days as well and this coat from Coach has been traveling with me for already ten years. 

Tintti

Follow Stellar Stories blog on: Facebook Bloglovin Instagram

2 comments:

 1. Löytyisikö Ted Bakerin tai Karen Millenin valikoimista? Brittimerkit taitaa trenssit aika tyylikkäästi 😊

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos - erinomainen vinkki, täytyykin tsekata heidän valikoimat! :) Britit tosiaan osaavat nämä (trenssi)takkihommat! :)

   Tintti

   Delete