MY WEEK

Monday, September 5, 2016

Tälle päivälle osunut yrittäjän päivä on antanut aihetta onnitella montaa rohkeaa riskinottajaa. Omasta tuttavapiiristä löytyy jo todella paljon yrittäjäksi ryhtyneitä ja heidän polkujaan on innostavaa seurata. Kuten Ullan storyssa kirjoitimmekin, tuntuu hyppy yrittäjyyteen houkuttavan jatkuvasti useampaa ikäistämme, eivätkä yrittäjät ole enää poikkeuksia tuttavaporukoissamme. 

Huomenna aamusta pääsen jälleen nauttimaan MiB:in tilaisuudesta ja tapaamaan henkilöä, jonka kasvokkain tapaamista olen toivonutkin kovasti. Kämp Groupin johtaja Laura Tarkka ottaa vastaan pienen joukon mibiläisiä ja olin onneksi riittävän nopea ilmoittautumaan todella haluttuun tilaisuuteen. 

Kuvat: Zara


Remonttimme ottaa tällä viikolla myös suuria harppauksia eteenpäin. Uutta aletaan rakentamaan nyt vauhdilla pohjatöiden ollessa pääosin kunnossa. Haluamamme urakoitsija vapautui edellisestä projektistaan tänään ja huomenna he pääsevät kunnolla vauhtiin omassa remontissamme. Olemme saaneet valitsemastamme urakoitsijasta niin hyvät suositukset, että olimme valmiita tekemään kesän ajan purut ja osan pohjatöistä toisen porukan kanssa ja antaa remontin kestää tämän myötä hiukan kauemmin. Toivotaan, että olemme yhtä tyytyväisiä lopputulokseen kuin samaa urakoitsijaa käyttäneet tuttumme.  

Ilahduttavan monta lenkkiä on sovittu ystävien kanssa myös tälle viikolle. Loppukesästä olen onneksi saanut itseäni niskasta kiinni urheilujen kanssa ja yhteislenkit ystävien kesken ovat niitä treeneistä parhaimpia. Lenkkien lisäksi toivon saavani mahdutettua viikkoon yhden salikerran tytön ollessa puistotädillä sekä yhden bodycombatin. 

Viikko päättyy kuninkaallisissa tunnelmissa prinssi Alexanderin ristiäisiin perjantaina. Tätä tärkeää toimitusta seuraan tietysti livenä, kun pieni prinssi saa (oletettavasti) virallisesti Serafiimiritarikunnan  kunniamerkkinsä serkkujensa tapaan jo kastejuhlassaan. Tämähän on tapa, jonka kuningas on viime vuosina muuttanut, omille lapsilleen hän myönsi tämän vasta heidän täytettyä 18. Toivon kovasti, että persoonallisella otteella häissään ilahduttaneet Sofia ja Carl Philip tuovat tätä samaa tunnelmaa esikoisensa kastejuhlaankin. 


Two highlights of this week: meeting Laura Tarkka tomorrow morning through MiB and the royal christening on Friday. 

Tintti

No Comments Yet, Leave Yours!