HOME OFFICE INSPIRATION

Wednesday, September 28, 2016

Työhuone on kodinhoitohuoneen tavoin tila, jonka toivoimme kovasti saavamme uuteen kotiimme. Teemme molemmat jonkin verran töitä kotona ja tarvitsemme oman rauhallisen tilan tätä varten. Yksi asia, johon pohjapiirustuksessa heti ihastuimme oli olohuoneen jatkona ollut huone, joka olisi juuri toivomamme kaltainen työhuonetta varten. Avoin tila olohuoneen yhteydessä, joka toimisi myös kirjastonomaisena olohuoneen jatkona, mutta olisi tarvittaessa suljettavissa ovella rauhalliseksi työtilaksi.


Kuvat: Pinterest


Työhuoneeseen tullaan teettämään puusepällä koko huoneen takaseinän kokoinen kirjahylly. Alin rivi laitetaan kaappien taakse, jotta saamme pakolliset mapit ja paperit piiloon ja kokonaisuudesta yhtenäisemmän. Hyllyt eivät varmaankaan tule olemaan ihan symmetrisiä keskenään, vaan ainakin osittain kuvan kaltaisesti erilaisia. Työpöytä tullaan integroimaan hyllykköön ja pöydän toinen pää tulee "lepäämään" hyllyn päällä. Kirjahyllystä tulee valkoinen ja tällä hetkellä juuri pohdimme työpöydän väriä, valkoista vai jotakin ihan muuta? Työtuoli täytyy tietysti myös hankkia ja sen tulisi olla ergonomialtaan oikeasti hyvä, mutta myös tietysti sisustukseen sopiva. 

Olohuoneeseen näkyvään nurkkaan tullaan laittamaan nojatuoli ja rahi ja niiden viereen seinustalle haluaisin perinteisen baarikärryn. Kärryn päälle sopisi näyttävä kristallinen dekanteri ja muutama lasi. Suuri tummahko matto tulee luomaan tunnelmaa ja tuo kuvan väri on juurikin haluamani kaltainen. Tällä hetkellä paljon esillä oleva messinki tulee luultavasti näkymään tässä huoneessa aika vahvastikin ja messinkiset yksityiskohdat saavat viimeistellä kokonaisuuden. 

Iso projekti työhuoneen osalta tulee olemaan oven teettäminen. Haluamme tilaan lasisen liukuoven ja se tullaan teettämään sitten remontin valmistuttua sillä kiire sen kanssa ei ole. Oviaukko olohuoneeseen on normaalia ovea suurempi ja useimmiten avoinna. Lasinen liukuovi on kaunis työhuoneen seinää vasten auki ollessaan ja säilyttää avaran tunnelman olohuoneesta katsottuna myös ollessaan kiinni. 


Planning our home office. 


Tintti

Follow Stellar Stories blog on: Facebook Bloglovin Instagram

2 comments:

  1. Hyvänkuuloisia suunnitelmia ja hyvältä näyttää myös tuo sisustus-inspis!

    ReplyDelete