HAIR TALK

Friday, September 16, 2016

Saan teiltä paljon pyyntöjä hiuksiin liittyvistä postauksista ja mikäli vain osaan, jaan tietysti vinkkini kanssanne. Erityisesti on toivottu tutorialeja kampauksista sekä arkea helpottavia niksejä hiusten hoitoon. Tutorialit vaativat vielä hieman harjoittelua, mutta tässä ainakin yksi suht uusi tuotevinkkini.

Erilaiset letit ovat kampauksista suosikkejani

Omat hiukseni ovat aika vauhdikkaasti kasvavaa laatua ja paksuutta niistä löytyy ihan hyvin myös. Vauva-aika on omalla kohdallani jättänyt ne perinteiset jäljet; molemmilla kerroilla tuntunut hiuksista tippuvan ainakin puolet pois. Onneksi näyttävät kasvavan kuitenkin takaisin ihan entiselleen. Jokin meni kyllä omalla kohdallani vikaan siinä, että raskauksien aikana en kuitenkaan tuntenut hiusteni tuuhentuvan tai olevan mitenkään poikkeuksellisen hyväkuntoisia... No, aina ei voi voittaa ja nyt tästä hormonivaikutuksesta selvittyäni olen koittanut ravita hiuksia hyvin ja välttää ylimääräistä rasitusta. 

Hiusten kovaa rasittamista olen koittanut välttää etenkin pesuvälien pidentämisellä. Tätä harjoittelin jo esikoisen synnyttyä, sillä pitkiin föönaustuokioihin ei vauvan kanssa aina aikaa ole ja pidemmät pesuvälit ovat paitsi hiuksille hyväksi helpottavat myös arkea. Tässä olen onnistunut aika hyvin, aiemmasta jokapäiväisestä (!) pesusta olen päässyt siirtymään kolmen päivän väleihin ja nyt kesällä löytämieni tuotteiden myötä olen selvinnyt jopa tätä harvemminkin, kerran tai kaksi viikossa.Sain kesällä hankittua jo kauan hankintalistalla olleet Löwengrip Care & Colorin tuotteet testiin. Valitsin näistä Long Lasting -sarjan ja se on todella toiminut odotetulla tavalla. The Cure hiusnaamio on minusta myös suosituksen arvoinen ja tuntuu hoitavan hiusta hyvin. Aiemmin käytössä olleen Korresin kuivashampoon vaihdoin myös LCC:n vastaavaan ja se on minusta ollut ihan todella hyvä. Korresin pikkupullot kulkevat edelleen etenkin matkoilla mukana, tämä on ollut suosikkini jo pitkään, enkä siitä varmasti koskaan täysin luovu. LCC:n tuotteita saa tilata Suomeen ainakin Nordic Feelin kautta. 

Aiemmin olen käyttänyt shampoona ja hoitoaineena Moroccan Oilin tuotteita ja ne ovat pitäneet hiukset hyvässä kunnossa. Näiden kanssa olen vaihdellut Sebastianin tuotteita ja niitä voin myös lämpimästi suositella. Paras hiuslakka ja muotoilutuotteet ovat mielestäni Sebastianin. Hiukseni taitavat myös allekirjoittaa väitteen vaihtelu virkistää ja hiukset ovat tuntuneet piristyvän tuotteiden vaihtelusta tasaisin väliajoin.

Tällä hetkellä hiukseni ovat pikaisen leikkuun kaipuussa ja muutaman viikon päässä odottaakin onneksi kampaaja-aika, vihdoin! Kuulun siihen harvinaisempaan ryhmään, joka ei ole koskaan värjännyt hiuksiaan kokonaan. Vuosia sitten laitettiin välillä leikkauksen yhteydessä muutama raita, mutta tätäkään ei olla tosiaan enää vuosiin tehty. En vain ikinä oppinut sietämään juurikasvua ja jotenkin se ihan oma väri on tuntunut aina kuitenkin siltä parhaalta.

Yksi arjessa eniten käyttämäni helppo lettinuttura


(Hiustuotteita esitellessä on kuitenkin vielä mainittava, että uskon ravinnon olevan se kaikista tärkein hiusten kuntoon vaikuttava tekijä. Vahvat ja kauniit hiukset saavat parasta hoitoa siitä mitä syömme, ei siitä mitä aineita niihin käytetään.)


I get a lot of questions about my favorite hair products and here is the newest brand I've fallen for. The LCC Long lasting series keeps its promise and enables washing the hair only once or twice per week. The best way to protect and pamper the hair and perfect with small kids when there isn't time for long blow dry sessions. 

Tintti

Follow Stellar Stories blog on: Facebook Bloglovin Instagram

No Comments Yet, Leave Yours!