BLACK

Friday, September 2, 2016

Pukeudun aika harvoin mustaan. Sininen toimii itselläni perinteisen mustan sijaan turvavärinä ja musta tuntuu itselleni usein jollakin tapaa liian kovalta. Sininen on helpompi ja pehmeämpi vaihtoehto. Mustaa olen tottunut useimmiten käyttämään perinteisen pikkumustan ja jakkujen muodossa.  

Äkkiseltään voisi ajatella mustan olevan nimenomaan talvikaudella eniten käytössä, mutta näin ei ainakaan omalla kohdallani ole. Jos jokin mustan käyttöaika pitäisi nimetä, olisi se tämä loppukesä ja alkusyksy. Johtunee varmasti siitä, että iholla on vielä kesän jäljiltä kevyt päivetys ja väri ei tunnu niin kovalta vaaleaa ihoa vasten. 


Kuvassa näkyy niitä omia mustia suosikkejani, jotka ovat pelastaneet monen monta tilaisuutta. Nämä kuvat on otettu pitkän päivän jälkeen illalla ja asulta vaadittiin siistimpään iltatilaisuuteen sopivuutta ja mukavana ja skarppina pysymistä koko päivän ajan. Filippa K:n oversize -jakku ja Malene Birgerin mustat suorat housut ovat juuri sellaiset vaatteet, jotka toimivat toimistolta siistimpään afterwork-tilaisuuteen. Jalassa suosikkikorkoni Isabel Marantilta, maltillisilla koroilla jaksaa kipittää koko päivän.
You can quite rarely see me in black since I often find it too tough for my light skin. This late summer and early fall is the time when I feel most comfortable wearing black thanks to the little tan still left from sunny summer days. 

Tintti

Follow Stellar Stories blog on: Facebook Bloglovin Instagram

No Comments Yet, Leave Yours!