WHITE HOUSE

Saturday, August 27, 2016

Oma sisustustyylimme on nykyisessä kodissamme hyvin vaalea niin pintamateriaalien kuin huonekalujenkin osalta. Valkoisen eri sävyt vuorottelevat huoneesta toiseen ja kokonaisuudesta löytyy todella vähän tummia värejä. Olen aina tykännyt tästä valoisasta ja avaran tuntua luovasta tyylistä, mutta nyt huomaamme kuitenkin haluavamme uuteen kotiin jotakin uutta. Näiden valintojen kanssa olemme tasapainoilleet viime kuukausina, kun olemme valinneet uuden kodin pintamateriaaleja. Aikaisemmasta tutusta vaaleasta vaatii välillä rohkeutta siirtyä tummempaan ja parkettiakin pohdimme pitkään tästäkin näkökulmasta.

Rohkeutta päätökseen valita mustia pintamateriaaleja saimme Furillenissa. Hotellissa oli juuri meidän makuumme tyylikkästi yhdistetty mustaa ja harmaata valkoisen kanssa ja kokonaisuutta pehmensi puu. Vaikka oma kotimme ei näin industrial -henkinen olekaan, saimme täältä ihan hurjasti inspiraatiota valintoihimme. Hiukan tummemmilla ja monipuolisemmilla pintamateriaaleilla toivomme välttävämme liian kliinisen, kylmän ja ehkä jopa tylsän harmonisen kokonaisuuden. Tuntuu, että tummemmat pinnat toisivat kokonaisuuteen kodikkuutta ja lämpöä rutkasti lisää. Valkoista ja vaaleaa tulee toki uuteen kotiimmekin paljon, mutta ei enää niin hallitsevasti kuin tällä hetkellä. Värikkäämpi ja tummempia sävyjä suosiva sisustustyyli taitaa olla nyt pinnalla muutenkin ja värikkäämpiä vaihtoehtoja tuntuu olevan monipuolisesti tarjolla, mikä on piristävää pitkään hallinneen valkoisen kauden jälkeen. 

Musta on kaikissa tähänastisissa kodeissamme ollut todella vähän edustettuna ja se on ollut itselleni haasteellinen väri sisustuksessa. Olen jo nyt kartoittanut jonkin verran piensisustuksen vaihtoehtoja ja mustaa tulemme sisustuksessa käyttämään. Tuntuu, että musta rytmittäisi kokonaisuutta ja toisi monille tiloille raameja. Tummempien sävyjen käyttäminen loisi myös kokonaisuuteen kontrasteja, jotka tekevät sisustuksesta moniulotteisemman ja mielenkiintoisemman.


Mustan ja tummien sävyjen rinnalle haluaisin tuoda myös värejä vahvemmin esille. Näissäkin kuvissa näkyvä hyvin skandinaavinen musta-valko-harmaa on tyylikäs ja toimii erinomaisena pohjana kokonaisuudelle. Tätä tuttua skandisisustusta toivon osaavani piristää värikkäillä tekstiileillä ja yksityiskohdilla. Siihen toki on vielä aika paljon matkaa, että pääsemme näitä tekstiilejä valitsemaan. Tällä hetkellä remontissa on käynnissä lattioiden tasoittaminen ja välikattojen sekä -seinien rakentaminen.


White has been the dominating color in interior markets for a long time and we have been following this trend as well. Our home has been very light and harmonius and this time we want to have something different and more colorful. Using wood is a challenge for me as well but we will try to combine it to bring some softness. Hotel Furillen was a great source of inspiration in interior wise.  

Tintti

Follow Stellar Stories blog on: Facebook Bloglovin Instagram 

No Comments Yet, Leave Yours!