SIMPLE SUMMER ACCESSORY

Sunday, August 21, 2016

Kesägarderobini ei ole kovinkaan iso ja olen karsinut tätä yleensä aika lyhyttä sesonkia varten vaatteeni aika pieneen määrään. Tykkään tosi simppeleistä asuista kesällä ja yleensä etenkään Suomen kesän aikana näihin hiukan vähempiin asuvaihtoehtoihin ei ehdi kyllästymään ennen kuin onkin jo aika pukea lämpimämpää päälle. Viime viikolla ilmojen selkeästi kylmetessä on jo ehtinyt iskemään pieni kaiho - tässäkö tämä nyt tämän vuoden osalta oli. Onneksi kesäisemmät säät näyttävät tehneen paluun ainakin nyt hetkeksi, toivottavasti ainakin sadepilvet pysyisivät poissa.


Kevyitä kesäasuja on onneksi tosi helppo maustaa asusteilla ja kesäaikaan yksi suosikkiasusteistani ovat erilaiset huivit. Huivi saattaa löytyä  esimerkiksi vyön paikalta, laukun hihnasta, kaulasta, ranteesta tai hiuksistani. Yksi suosikeistani tuoda jotakin erilaista perinteisen t-paidan ja hameen kanssa on kietoa silkkihuivi niskanutturan ympärille.

Seuraavan kuukauden ajan täytyy ottaa vielä kaikki ilo irti näistä kevyemmistä silkkihuiveista, ennen kuin on aika kaivaa ne paksummat ja lämpimämmät huivit esille. Työpukeutumisen osalta täytyy yrittää harjoitella silkkihuivien yhdistämistä, jotenkin niistä tulee itselleni aina virkapuku mieleen ja huivit jäävät harmillisesti talven ajaksi käyttämättä.A simple summer outfit is easily variated with a silk scarf. A bright colored scarf works as a belt, a bag decoration, wrapped around neck or wrist or as a final touch to a summer hair. One of my favorite ways to add something nice to a simple summer outfit. 

Tintti

2 comments:

 1. Aivan ihana asu taas ja kampaus. Olisi kiva ollut samalla saada ohjeet miten nuttura huivilla tehdään. Kaunis huivi muuten. Oletko mistä hankkinut sen?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos <3 hmmm..osaisinkohan kuvata tutorialia..? Näitä hiustutorialeja kysellään ihan todella paljon ja voisin kokeilla niiden tekemistä. Jakaisin enemmän kuin mielelläni vinkkini, jos niistä apua jollekin olisi! Kunhan vain osaisin niitä jotenkin fiksusti kuvata :) Palaamme siis mahdollisesti aiheeseen :) Huivi on Hermèsin ja ostettu Saltzburgista. Suosikkihuivi, johon en kyllästy koskaan :)

   Tintti

   Delete