PAISLEY

Monday, August 8, 2016

Olen aina ollut yksiväristen tai hyvin maltillisesti kuvioitujen vaatteiden ystävä. Päältäni ei oikeastaan koskaan löydy voimakkaasti kuvioituja vaatteita ja suurin osa vaatekkaappini sisällöstä on yksiväristä. Ainoastaan perinteiset raidat ja muut klassiset kuviot tuntuvat omalta, yhtään voimakkaammassa kuviossa tunnen oloni heti vieraaksi. 

Raikkaan poikkeuksen tähän tekee paisley -kuvio, josta tykkään niin vaatteissa kuin sisustuksessakin. Montaa tällaistakaan kuvioitua vaatetta en omista, mutta etenkin kesävaatteissa paisleytä tykkään käyttää. Tämä Massimo Duttin mekko on jo monta vuotta vanha, mutta pysynyt onneksi ihan erinomaisessa kunnossa. Omalla asteikollani vahva kuviointi toimii itselläni parhaiten kovin tutuissa väreissä. Sininen ja valkoinen taitavat edustaa suurinta osaa kesävaatteistani ja ehkä siksikin tämä mekko tuntuu niin omalta.

...ja kääk - aika kampaajalle on nyt todellakin varattava! Hiukseni ovat taas ihan huomaamatta päässet kasvamaan aivan ylipitkiksi, jotenkin sen aina vasta valokuvista huomaakin, kuinka kampaajalla olisi pitänyt käydä jo monta kuukautta sitten. Suosituksia hyvästä kampaajasta otan mielelläni vastaan omani ollessa äitiyslomalla. 


Wearing strong and big patterns has never been my cup of tea but paisley makes an exception. This is almost the only pattern I feel comfortable to wear and this Massimo Dutti dress is an old summer favorite. And yes, it really would be time to show scissors to my hair...


Tintti

4 comments:

 1. Aivan ihana asu ja sopii hyvin sinulle. Hiuksetkin ovat upeat ja toivoisinkin postausta joskus niistä, tuotteista ja miten hoidat hiuksiasi. Nimimerkillä. Kasvatus urakka täällä menossa. Hyvää alkavaa viikkoa. 😊

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kommentistasi ja kauniista sanoista. <3 Voin mielelläni tehdä hiuspostauksen, olenkin itse asiassa kokeillut viime aikoina uusia tuotteita, joista kerron mielelläni! :) Tsemppiä kasvatusurakkaan :) Kivaa viikkoa myös sinulle! :)

   Tintti

   Delete
 2. Uskomattoman kaunis mekko ja sopii kantajalleen loistavasti. Nuo värit taitavat istua kasvojesi väriin täydellisesti.
  Ellen

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi Ellen, miten kauniisti jälleen kommentoit, kiiiiitos <3 <3 Nämä ovat kyllä ehdottomasti ne omat suosikkivärini kesälle, joten ihana kuulla niistä kehuja. :)

   Tintti

   Delete