MY WEEK

Monday, August 22, 2016

Alkanut viikko tuo mukanaan syksyn tunnelmaa. Edessä on paljon tulevaan syksyyn liittyviä tapaamisia sekä suunnittelua ja onpa kalenteriin merkattu piipahtaminen toimistollakin töihinpaluuseen liittyen. Jaiks! Oikeiden töiden ja blogitöiden lisäksi viikko tulee olemaan täynnä perinteistä hoitovapaata leikkitreffien, lounaiden ja vaunulenkkien muodossa.

Viikko tulee olemaan mahtavaa sekoitusta töitä ja hoitovapaaelämää, juuri niin kuin viikoistani eniten nautin. Pukeutumisen puolesta ollaan samalla linjalla - erittäin tervetulleen paluun tehnyt kesäinen elokuun sää antaa mahdollisuuden sekoittaa kesää ja syksyä asuissa. Sukattomuus ja pehmeät neuleet yhdessä kevyiden kesälenkkareiden kanssa ovat varmasti sitä parasta aikaa pukeutua. Näistä rennoista viikoista niin tekemisen kuin pukeutumisenkin suhteen osaa ottaa nyt kaiken irti. Molempien osalta kun on tiedossa että ovat ohi ennen kuin huomaankaan.


Kollaasin kuvat
Tuo Bottega Venetan alunperin iltakäyttöön ajattelemani mini-laukku on ollut nyt kotona ollessa ihan todella paljon käytössä. Vaunujen kanssa liikkuessa kädet on jäätävä vapaiksi ja olan yli menevät laukut ovat ne ainoat järkevät. Nämä kaikista pienimmät ovat parhaita jottei tule kannettua turhaa painoa mukana. Ihan riittävästi sitä kantamista kahdessa lapsessa yleensä päivän aikana kun on.


This week will be a nice mix of a stay-home-mom, a working mom and a blogger. Just to way I love it - having the best of all worlds. And these few weeks we are able to mix summer and fall clothes I'll enjoy to the fullest with relaxed skirts and cozy knits.  

Tintti

No Comments Yet, Leave Yours!