10 THINGS I LOVE

Thursday, August 4, 2016

Ihana Sofia haastoi meidät kesällä listaamaan 10 asiaa, jota rakastamme. Kiitämme hyvää mieltä tuovasta haasteesta ja oman listani tein asioista, jotka ilahduttavat minua tulevaa syksyä ja vielä edessä olevaa hoitovapaata ajatellen.Mahdollisuus nauttia vielä hoitovapaasta. Vaikka kotona oleminen tuntuu joinakin päivinä pitkältä, tulevat nämä vuodet jälkikäteen varmasti tuntumaan ihan hurjan lyhyiltä. Näistä ajoista on nautittava nyt ihan koko sydämestä, kun siihen vielä mahdollisuus on.


Leppoisa aikatauluton arki. Aikataulut eivät juurikaan vielä paina ja saamme rakentaa päivän aikataulut ihan meille sopivalla tavalla. Tätä vapautta tulee varmasti vielä tulevina vuosina kova ikävä. 


Aikaa ruuanlaitolle. Tykkään laittaa ruokaa, etenkin silloin, kun siihen on hyvin aikaa. Äitiysloman luksusta on, että arkisinkin ehtii panostamaan aterioihin ja kokkailla pidempääkin valmistusta vaativia aterioita. 


Poikani ja tyttäreni sisarussuhde. Mikään ei ole ihanampaa, kuin seurata lastemme suhteen kehittymistä ja miten he ovat olleet alusta alkaen ihan oma tiiminsä. Parhaita hetkiä ovat, kun lapset kikattavat sydämensä kyllyydestä keskenään jollekin, mitä me aikuiset emme edes välttämättä ymmärrä. Puhumattakaan siitä, että joka aamu he haluavat ensimmäiseksi antaa toisilleen halauksen. 


Kauniit lastenvaatteet. Rakastan pieniä suloisia vaatteita ja vaikka välillä se jatkuva vaatehankinta tietysti rasittaakin, on se ihanaa silloin, kun siihen on hyvin aikaa. Edessä on molempien päiväkotivaatteiden hankinta ja itselleni tämä on yleensä kovin mieluista puuhaa. 


Aikaa ystäville. Olen onnellisessa asemassa, kun suuri osa ystävistäni on samaan aikaan kotona. Ehdimme tapaamaan leikki- tai lenkkitreffien merkeissä usein ja tämä on ihan kullan arvoista itselleni. Olen sellaista tyyppiä, joka ei viihdy ilman muiden seuraa kotona oikeastaan päivääkään. Kiireisessä ruuhkavuosiarjessa näitä ystävien kanssa vietettyjä hetkiä tulee varmasti vielä ikävöityä monen monta kertaa.


Urheilu. Kesän aikana treenaaminen jotenkin jäi ja odotan jo saavani tämän ryhdittömän olotilan skarpimmaksi. Pilates, jooga, bodycombat ja juoksu äkkiä takaisin kalenteriin kiitos. Syksyn onnea on mahdollisuus treenata keskellä päivääkin. 


Tavaroista luopuminen. Kuopuksen kasvaessa on ihanaa saada luovuttaa vauvatarvikkeita eteenpäin. Esikoisen jälkeen säästimme tietysti vielä kaiken mahdollista sisarusta varten, mutta nyt todella nautin tunteesta, kun saamme varastoja tyhjennettyä meille tarpeettomasta vauvatavarasta. Tuleva muutto tulee olemaan ihana mahdollisuus käydä kaikki tavarat kunnolla läpi.


Syksy. Rakastan alkusyksyä ja sitä hetkeä, kun ilmassa tuoksuu ensi kertaa syksy ja valo taittuu valkoiseen kesän lämpimän sävyn sijaan. Tänä vuonna saan vielä kerran ottaa siitä kaiken ilon irti viettämällä paljon aikaa ulkona. Toivottavasti ruska olisi yhtä upea kuin viime vuonna. 


Muutosten tuulet. Lempivuodenaikani on aina ollut niiden vaihtuminen ja tämä hetki, kun eletään vahvaa muutoksen aikaa on minulle kovin mieluinen. Tänä syksynä edessä on jälleen paljon muutoksia ja uudenlaista arkea ja tykkään siitä kutkuttavasta tunteesta, jonka kaikki tuleva saa aikaan. 

This fall brings a lot of changes to our everyday life. Before getting back to business and learning the new everyday routines I will enjoy these days at home to the fullest. This moment when the new season is almost here and people are shifting from holiday mode to work mode has always been my favorite. I really enjoy the warm august days but I already wait the first crispy mornings with a scent of fall.


Tintti


Follow Stellar Stories blog on: Facebook Bloglovin Instagram

6 comments:

 1. Olipa kiva postaus! :) Ihania juttuja! Täällä alkoi hoitovapaa eilen (mihin menikään äitiysloma??) ja olet niin oikeassa, että vaikka päivät välillä tuntuu pitkiltä niin vuodet menevät nopeasti ja tästä ajasta pitää kyllä nyt nauttia! <3 Mukavaa loppuviikkoa teille molemmille T&B! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! <3 ihana kuulla tällaisia kommentteja, nämä hiukan erilaiset ja henkilökohtaisemmat postaukset kun aina vähän jännittävät miten ne otetaan vastaan. Ihanaa syksyä teillekin, nautitaan tosiaan tästä ihanasta ja ainutlaatuisesta ajasta ihan täysillä! <3

   Tintti

   Delete
 2. Tykkäsin tästä postauksesta. Itselläni on ensi viikon maanantaina käynnistys ja ihanat muutosten tuulet on juuri oikeaan aikaan alkamassa, eli näin syksyllä. Itsekin rakastan alkusyksyä, varmasti myös siksi että olen itse syntynyt alkusyksystä. Haluaisitko kertoa mistä ja minkä merkkisiä vaatteita hankit lapsillesi? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihanasta kommentistasi! <3 Minulta on muuten usein kysytty olenko syntynyt syyskuussa, kun tätä aikaa niin kovasti rakastan :) En ole, mutta silti tästä niin kovasti tykkään. Ja wau, mikä ihana alkusyksy sinulla onkaan siis edessä!! Hurjasti onnea tulevaan <3

   Ja ehdottomasti haluan! Tästä tulikin hyvä postausidea, kiitos :)

   Tintti

   Delete
 3. Syksy on ihanaa aikaa ja tuo aina paljon uusia mahdollisuuksia ja aloituksia. Tämä syksy onkin itselle aika poikkeuksellinen, koska äitiysloman loputtua syyskuun lopussa jään vielä hoitovapaalle loppuvuodeksi. Yleensä syksy siis on tarkoittanut pitkän loman jälkeen töitä ja uusia oppilaita, tänä vuonna ihan jotain muuta vielä kivempaa :) Itsekin olen siitä onnellisessa asemassa, että kaksi läheistä ystävää ovat äitiyslomalla ja seuraa riittää. Tosin lomalla olen vain tullut ja mennyt, että pari kotipäivääkään viikossa ei ole hetkeen pahitteeksi. Syksystä vielä paremman tekee se, että on pari matkaakin, joita odottaa. Ja hei, lastenvaatepostaukset on aina jees. Olen ehtinyt jo omat suosikit muodostaa, joten olisipa kiva löytää jotain ihan uutta!
  Ellen

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana syksy sinullakin siis edessä Ellen <3 Ja oi, matkat kuulostavat erittäin hyvältä! Katsotaan jos itsekin ehtisin remontilta karkaamaan pienelle reissulle, mieli tekisi kovasti! :) Yritän koostaa lastenvaatepostauksen pian, toivottavasti osaisin vinkata ja linkata jotakin uutta :)

   Ihanaa alkanutta viikkoa!

   Tintti

   Delete