WHERE PREPPY MEETS GIRLY

Friday, July 29, 2016

Viime aikoina olen inspiroitunut kovasti ruotsalaisbloggaaja Angelica Aurellin tyylistä, joka on siisti, klassinen ja naisellinen. Olin jo unohtanut hänen bloginsa vuosien ajaksi (muistatteko niitä aikoja, kun ruotsalaisbloggaajiakin oli vain kourallinen?), kunnes Tintti vinkkasi minulle hänen blogistaan aiemmin keväällä huomattuaan meillä olevan samanlainen laukkumaku. Angelican tyylissä viehättää erityisesti sopiva yhdistelmä skandinaavista yksinkertaisuutta ja preppy-henkistä tyttömäisyyttä klassisine rusetteineen.


Tiedättekö miten usein asuilla ja tyyleillä on oma borderline-rajansa, joka on usein hiuksenhieno ja ennen kaikkea subjektiivinen? Esimerkiksi asun voi nähdä joko upean yksinkertaisena - tai yksinkertaisesti tylsänä? Klassisessa tyylissä olen huomannut tämän riskin olevan nimeltään “granny style” ja siksi nimitänkin (kaikella rakkaudella) tämän kesän suosikkimekkoani mummomekoksi. Ihastuin kovasti mekon hieman vanhanaikaiseen kaulukseen, liehuvaan olemukseen ja hempeään vanhan roosan sävyyn. Kuvailin Tintille ostohetkellä mekkoa "hieman Angelica-henkiseksi". Mekko sopii täydellisesti loppukesän juhliin, ja on ihanan kevyt päällä. 
Lately I've been really inspired by simple and minimalistic Scandinavian style - with a touch of girly. One of my favorite bloggers at the moment is Swedish Angelica Aurell who pulls of this combination amazingly well - and is thus one to follow for daily inspiration at @angelicascloset. Simply adore this dress that embodies that ultra girly look - perfect for late summer festivities. 

Betina

Follow Stellar Stories blog on: Facebook Bloglovin Instagram 

No Comments Yet, Leave Yours!