FAVORITE SUMMER DRESS

Thursday, July 21, 2016

Gotlannin lomamme lopuksi vietimme muutaman päivän Tukholmassa. Kaupungissa on tullut vierailtua usein viime aikoina - ja hyvä niin, sillä Tukholmasta löytyy aina jotakin uutta. Tällä kertaa toiveissani oli ehtiä piipahtamaan pikaisesti myös alennusmyynneissä. Tai oikeammin mielessä oli vain yksi pikainen käynti NK:lla suosikkimerkkieni osastoilla.

Ranskalainen Maje on ollut viime vuosien aikana kovasti suosiossani ja olen todennut tykkääväni merkistä jatkuvasti enemmän. Tyyli sekä vaatteiden mitoitukset sopivat itselleni hyvin, samoin kuin Majen "siskomerkin" Sandron, jonka mallistot ihastuttavat aina.


Majen osalta olen ihastunut etenkin mekkoihin, niistä useimmat tuntuvat aina istuvan erinomaisesti ilman ompelijan muutoksia. Mekoissa ilahduttaa myös riittävän pitkät helmat, vai olenko ainoa, josta välillä tuntuu, että mekkojen helmat lyhenevät kaupoissa vuosi vuodelta? Majelta löytyy mekkoja  juhlavista arkisempiin ja hintatasoltaan vaatteet ovat mielestäni kovin kohtuullisia laatuun nähden. Alennuksesta tietysti aina mahdollisuuksien mukaan löydettynä hinnat ovatkin sitten ihan todella maltillisia ja etenkin juhlamekkoja ostankin mielelläni aina aleista. 

NK:n visiittia odotin kovasti senkin vuoksi, että Majen vaatteita on kovin hankala saada tilattua mistään Suomeen. Merkin omilta sivuilta ei toimitusta tänne ole ja muutamien Majea myyvien suurten verkkokauppojen valikoima on yleensä kovin suppea. Tukholman visiiteillä on siis usein tavoitteena edes pikainen piipahdus NK:lla.


Tällä kertaa tehokas ale-iskuni oli onnistunut, tuliaisena kotiin matkasi nimittäin pikkumusta, jota olen ehtinyt etsimään jo useamman vuoden. Vaatekaapistani kun on puuttunut se juhlava ja omantyylinen LBD tähän asti ja etenkin talvikuukausina olen ehtinyt sitä ihan todella kovasti kaivata. Ja koska kyseessä oli Maje, ei tämä pikkumusta ollut tietenkään ainoa silmääni miellyttänyt mekko ja mukaan pääsi myös täydellinen valkoinen pitsimekko. Tätä en osannut kaivata, mutta tästä tuli samantien kesän lempivaate.  Ja koska -50%, oli tämä tavallaan kaksi yhden hinnalla -diili..


Stockholm has a soft spot in my heart and I was more than happy when I noticed our holiday schedule allowed few days in the city. This time I had one mission for the summer sales in NK. One of my favorite clothing brands is Maje and NK is one of the few (or only?) store selling it in northern Europe. 

My mission was to find a perfect little black dress and as usual, Stockholm never lets you down. A LBD of my dreams, one size left and luckily just my size. And because we are talking about Maje, that black treasure wasn't the only one that caught my eye. A beautiful white lace dress got to travel home as well but since it was -50% sales, it really was a two for one deal, right? 


Tintti

Follow Stellar Stories blog on: Facebook Bloglovin Instagram 

No Comments Yet, Leave Yours!