SUMMER HOLIDAY

Sunday, June 26, 2016

Aloitimme kesälomamme tänä vuonna hiukan normaalia aikaisemmin ja kesän matkallekin starttasimme jo kesäkuun puolella. Kohteena meillä on tällä kertaa ihan todella, todella kauan haaveissamme ollut saari - lomamme kuluu tällä kertaa Gotlantia kiertäen. 

Gotlanti ja erityisesti Visby ovat olleet varmaan jo lähemmäs kymmenen vuotta toivematkakohteenamme. Etenkin kahdestaan miehen kanssa matkustaessa on se kuitenkin saanut aina väistyä jonkin kauempana sijaitsevan kohteen tieltä. Viime talvena totesimme lastemme olevan tällä hetkellä iässä, jolloin Gotlanti toimisi meille erinomaisesti ja sen jälkeen emme enää muita lomakohteita miettineet. Ja vihdoin on sen aika, Visby ja muu Gotlanti!

Kuvat: Pinterest

Matkan valmistelut ovat jääneet hiukan remontin varjoon ja olen ehtinyt tutkia ihan todella vähän must see -kohteita saarelta. Täten kysynkin teiltä, mikäli siellä Gotlannin tuntijoita on - mitä saarella ei kannata jättää väliin? 

Päivitän lomalta kuulumisia Instagramiin sekä Facebookiin ja sieltä kannattaakin halutessaan seurata  Gotlannin kuulumisia reaaliajassa.


We are heading to our summer holiday and we are finally going to see a place we have been waiting for a long time - Gotland! I promise to share very summery and very Swedish holiday pictures to our Instagram and Facebook. If you have good tips to share about traveling to Gotland, I'm more than happy to hear! 

Tintti

4 comments:

 1. Gotlanti roikkuu myös omalla listalla Göteborgin ja Smögenin lisäksi. Uskoisin rakastuvani paikkaan! Mutta on se meilläkin aina saanut väistyä jonkun toisen kohteen tieltä, niin tänäkin vuonna. Mutta kyllä me vielä sinnekin! Ruotsi-turné autolla on ehdottomasti lähitulevaisuuden reissulistalla. Kiva kuulla kuulumisia Gotlannista!
  Ellen

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kattavia Gotlanti-postauksia on luvassa :) Mutta ah, saari oli vielä paljon ihanampi mitä osasin odottaa! Suosittelen siis lämpimästi lomaa Gotlannissa. Meilläkin se sai odottaa ihan liian kauan, kun jotenkin se tuntui aina olevan liian lähellä :)

   Tintti

   Delete
 2. Olemme olleet kaksi kertaa Gotlannissa, autolla kiertäen ja näin 25 maata kiertäneenä, on ihan ykkösmestoja. Hyvä valinta siis. Ehdottomia paikkoja on Visby itsessään, Kneippbyn, tippukiviluola, viikinkikylä, Farön saari ja ja... Onhan siellä vaikka mitä. Edellisellä kerralla tyttömme meni hevosvaellukselle ja sekin oli kokemuksena ainutlaatuinen. Hyvää reissua!
  m.mattila@nic.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia - reissu oli ihan super! Mikä ihana ja kaunis saari! Auto oli tosiaan ihan must juttu, että pääsi näkemään saarta kattavasti. Kiitos hyvistä vinkeistä, näistä oli paljon apua!

   Ihanaa kesää!

   Tintti

   Delete