STELLAR SUMMER FAVORITES IN HELSINKI

Thursday, June 23, 2016

Kesällä Helsinki näyttää meille parastaan ja kaiken muun mahtavan lisäksi avautuu pääkaupunkimme ravintolatarjontaan aina kesäkuukausina ihania uutuuksia. Kokosimme tähän muutaman oman suosikkimme kesäkaupungista.


Holiday Bar Trendikäs Holiday löytyy Katajannokalta kanavarannasta ja onkin jo vilahdellut paljon blogeissa ja muissa some-kanavissa. Tunnelmallinen punatiilitalo kätkee sisäänsä Pinterest -henkisen sisustuksen ja houkuttavan menun. Oma suositus menee flamed salmon bowl -annokselle, joka vei kielen mennessään bataattiranskalaisten lisäksi. Holidayn terassi on varmasti yksi kesän suosituimmista ja tänne suuntaamme mekin varmasti monta kertaa tulevina kuukausina. Pienen miinuksen ravintola saa melutasostaan, joka on ainakin viikonloppuiltoisin todella korkea. 

Löyly Kukaan ei varmastikaan ole välttynyt kuulemasta tästä uutuudesta; täysin uniikki arkkitehtuuri ja upeat maisemat ovat olleet tiuhasti esillä alkukesän aikana. Löyly on mielestämme hehkutuksensa arvoinen, miljöö on todella ainutlaatuinen ja maisemat sitä parasta Helsinkiä. Suuren plussan paikka saa hyvin suunnitelluista istumapaikoista; niitä on riittänyt aina mainiosti ja helppokulkuisuudestaan vaunujen kanssa. Ruoan osalta ne muutamat annokset, joita olemme kokeilleet, ovat olleet hyviä - erityisesti terassilla syöty juustohampurilainen. 


Lätty Helsingin yksi sympaattisimmista kesäkahviloista. Tintin Ranskan matkoihin kuuluu aina crêpe-annokset ja Lätty tuo palan Ranskaa lautaselle Fredan Torilla. Sekä suolaiset että makeat variantit maistuvat molemmat erinomaisesti ja tämä tulee olemaan viime kesien tapaan yksi suosikeista tänä kesänä.


El Fant Torikortteleiden suhteellisen uusi tulokas, jota pääsimme yhdessä testaamaan viime viikonloppuna. Helsingin kauneimmat korttelit tarjoavat kahvilalle upean miljöön ja kotoisassa tilassa on seesteinen tunnelma. Kahvilan lisäksi El Fant toimii Viinibaarina ja brunssiakin tarjoillaan sunnuntaisin. El Fantista lähtiessäsi muista vierailla viereisessä Sweet Story Candy Factoryssa, jossa suloiset karkit valmistetaan paikan päällä.
Kesällä odotamme innolla käyntejä myös seuraavissa paikoissa: Ravintola Vinkkeli, Roster Helsinki, Finnjävel, Bro (erityisesti brunssi), Ravintola Ox ja Baskeri & Basso.

Helsinki is absolutely gorgeous during the summer, and there are lots of cool new places opening up. Here are a few of our favorites: Holiday for casual food and yummy drinks, Löyly for the ultimate Scandinavian summer experience, Lätty for a cozy little crêpe moment and El Fant for a beautiful breakfast surrounded by the prettiest buildings in the city. Enjoy! 

Tintti & Betina

Follow us on: Facebook Bloglovin Instagram 

2 comments:

 1. Helsingissä on niin paljon uusia/uudehkoja kivoja paikkoja, joita olisi lomalla tarkoitus testailla. Miehen töiden takia päivää pidempiä matkoja ei ole tiedossa, mutta ainahan Helsingissä voi viettää staycationia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Staycation kuulostaa aivan ihanalta! Odotamme innolla kuvia :)

   Betina

   Delete