NEW IN: BY MALENE BIRGER

Sunday, June 19, 2016

Viime kesänä kävin vaatekaappini sisällön läpi hyvin rankalla kädellä, ja luovuin kaikista vaatekappaleista, jotka olivat joko "ihan kivoja", väärän kokoisia tai eivät vain jostain syystä tuntuneet täysin omilta. Muokkautin myös monia vaatteita hieman paremmin istuviksi - kiitos siitä ihanalle kummitädilleni. Kaiken kaikkiaan olen ollut erittäin tyytyväinen kaikkien tyylioppaiden mukaiseen, toimivaan ja yksinkertaiseen garderobiin, sillä niitä kuuluisia "I have nothing to wear" -hetkiä ja aamuisia turhautumisia on ollut huomattavasti vähemmän. Vaatekaappi on myös paljon helpompi pitää siistinä, kun pinot ovat pienempiä. Vaatekaapin organisoinnissa puheen ollen, minulla on vielä Konmari lukematta - mitä mieltä olitte siitä? Vaikka olen lähtökohtaisesti hyvin tyytyväinen yksinkertaistettuun ja luottovaatekappaleisiin nojaavaan, Säker Stil -henkiseen vaatekaappiin, on pienemmässä garderobissa myös omat haasteensa; välillä tulee tunne kuin olisi aina samat asukokonaisuudet päällä. Kukaan muu tuskin edes huomaa sitä, mutta luonnollisesti pienemmällä määrällä vaatteita ovat ne useammin käytössä. Tällöin asusteet ja "update piecet" nousevat erityisen tärkeään asemaan, sillä niiden avulla asuja saa helposti päivitettyä. Hyvä esimerkki tällaisesta vaatekappaleesta on viime viikolla ostamani farkkutakki, joka on tuonut jakkujen täyttämiin asuihini kaivattua rentoutta ja kesäisyyttä. Olen ihastunut farkkutakkiin ehkä vähän liiankin paljon, sillä olen tainnut käyttää sitä joka päivä ostamisen jälkeen. Oopsie! 


Huivit kuuluvat ehdottomasti suosikkiasusteisiini, sillä niiden avulla saa muutettua asukokonaisuutta helposti - ja ovat lisäksi erittäin käytännöllisiä Suomen sääolosuhteissa. Sain taannoin lahjaksi suosikkibrändeihini kuuluvan By Malene Birgerin Nordeno -huivin pehmeässä luonnonvalkoisen ja nuden sävyssä. Olen ihastellut pitkään merkin huiveja prinsessa Victorialla, joka yhdistää ne usein rennosti solmittuina siistimpiin asukokonaisuuksiin. Suurikokoinen, mutta kevyt huivi tulee varmasti kesällä olemaan kovassa käytössä niin kaulahuivin kuin shaalin ominaisuudessa.

Having quite a simplistic wardrobe, I can't overemphasize the importance of accessories. With the risk of sounding like a coffee table style book, there are literally a million ways to accessorize an outfit. Scarfs and shawls belong to my personal favorites and I simply adore this gorgeous one from By Malene Birger. I can already see it as a summer wardrobe favorite; either as a part of a laid-back office outfit or paired with a dress as a warm and comfy shawl during those chilly Nordic summer nights. 

Betina 

Follow us on: Facebook Bloglovin Instagram 

No Comments Yet, Leave Yours!