MY SUMMER MAKE-UP

Monday, June 6, 2016

Lämmin toukokuu ja kevään aikana tehdyt matkat ovat tuoneet mukanaan kesän merkit; muutaman pisaman, auringon vaalentamat hiukset ja kevyen rusketuksen. Rakastan pientä päivetystä ja korostan sitä mielelläni myös meikissä. Aiemmassa meikkipostauksessani kahden (tai jopa kolmen!) meikkivoiteen sävyn taktiikkani herätti kovasti kiinnostusta ja suosittelenkin lämpimästi sen käyttöönottoa kesällä ihon päivettyessä. 


Käytän ympäri vuoden kahta sävyä samasta meikkivoiteesta, joista vaaleampaa levitän kasvojen keskiosasta alkaen koko kasvoille ja tummempaa ulkoreunoihin kehystämään ja varjostamaan kasvoja kevyesti. Kesällä päivettyneelle iholle yksinkertaisesti vähennän vain vaaleamman sävyn määrää ja levitän tummempaa hieman enemmän kasvojen keskiosaan. Usein hieman sävyjä sekoittelemalla löytääkin täydellisen sävyn. Kesällä vaihdan myös hieman kevyemmin peittävään meikkivoiteeseen ja varmistan aina, että tuotteessa on aurinkosuojakerroin. Sekaihoisena kesällä käytän mielelläni meikin alla mattapinnan jättävää kosteusvoidetta. Aurinkoisina kuukausina käytän meikissä hieman lämpimämpiä sävyjä kuin talvella, sillä ne näyttävät kauniilta päivettyneellä iholla; korallia huulille ja kynsiin, persikkaisia sävyjä poskille sekä kullan ja pronssin sävyjä korostukseen. Luomivärin korvaan kesällä sipaisemalla hieman matta- tai hohdeaurinkopuuteria sekä poskipunaa kulmien alle - vinkki, jonka olen oppinut äidiltäni. Kulmat käyn säännöllisesti värjäyttämässä ympäri vuoden ja viimeistelen ne värillisellä kulmageelillä - etenkin kesällä tuomaan ryhtiä kevyempään meikkiin. Värjäytin taannoin ensimmäistä kertaa vuosiin myös ripset kulmien huollon yhteydessä ajatellen, että voisin mahdollisesti olla ilman ripsiväriä kesällä - mutta turhaan. Hyvin, hyvin hennot ripseni olivat vain asteen verran tummemmat versiot itsestään eikä toivottua wow-efektiä varsinaisesti syntynyt. Pysyttelen siis jatkossakin tiukasti volyymiripsivärissäni. 


Summer season is finally upon us! In beauty, this equals sun-kissed hair, cute little freckles and tanned skin. Personally, I love having a tan and I often emphasize it by using warm tones in make-up during the summer: coral shades for the lips and nails, a lovely peachy tone on the cheeks and a touch of gold or bronze for highlighting. My summer must-haves also include a slightly darker foundation shade (which I actually use year round for light contouring) - always with SPF! 

Betina 

Follow us on: Facebook Bloglovin Instagram 

4 comments:

 1. Kiitos postauksistasi! Olisi kiva jos voisit luetella vielä löytämiäsi tuotteita. Erityisesti aurinkopuuteri ja huulituotteet kiinnostaa :) niin ihana lopputulos kyllä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kauniista sanoistasi! Ihana, että tykkäsit :) Aurinkopuuterina käytän Lumene Arctic Sun Bronzeria (sävy 2) ja korostukseen helmäisempää Lumene Arctic Sun Hohdeaurinkopuuteria. Huulet rajaan aina ensin nudensävyisellä silmämeikkikynällä (Lumene Blueberry Eye Makeup Pencil, sävy 9), lisään hieman huulipunaa (Lumene True Passion Lip Color, sävy 1) ja viimeistelen korallinsävyisellä huuliöljyllä (Lumene Arctic Glow Lip Oil, sävy 200) tai kiillolla (Lumene Arctic Glow Lip Gloss, sävy 04), jota lisäilen pitkin päivää.

   Aurinkoista viikkoa!

   Betina

   Delete
 2. Hei, mistä on tuo kaunis toppi/mekko, joka kuvissa vilahtaa? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei Anne! Toppi on muutaman vuoden takainen löytö Zarasta :)

   Betina

   Delete