MY DUBAI

Sunday, June 12, 2016

Vietimme muutama viikko sitten pidennetyn viikonlopun Dubaissa, joka osoittautui parhaaksi ideaksi pitkään aikaan - pikku kiertoreitistä huolimatta. Dubai on yksi suosikkilomakohteitani ja innostuimme kovasti sinne menosta suunnitteluvaiheessa, kunnes huomasimme kauden olevan ohi suorien lentojen osalta. Oh well! Pieni pysähdys Pariisissa (pääsin mini-Laduréelle!) ei lopulta juurikaan haitannut, vaikka luonnollisesti matkustusaika piteni hieman. Matkustettaessa nipistän usein muutenkin mielummin lentojen hinnoista kuin esimerkiksi hotellista ja siksi saatan joskus valita vaihtolennollisen reitin. Vaikka lämpömittari alkaa toukokuussa Dubaissa näyttää suhteellisen korkeita lukemia (+43 c!), ei paahde tuntunut yhtään pahalta uima-altaan reunalla - hyvin ilmastoiduista sisätiloista puhumattakaan. 


Dubaissa matkakohteena pidän siitä, että se on kaikilta osin niin helppo, tuttu ja lähellä. Tintti kuvailikin hyvin, että Dubai on lomakohteena palveluiden osalta hieman kuin "lähellä oleva mini-Amerikka". Tintin Dubain kokemuksista, vinkeistä ja lomapukeutumisesta voi lukea lisää matkagarderobi- ja hotellipostauksista. Me asuimme tällä kertaa Four Seasons Resort -hotellissa, jota voin suositella koko sydämestäni. Muutama vuosi sitten rakennettu hotelli on uskomattoman kaunis (etenkin tämä käytävä!) ja palvelu aivan omaa luokkaansa. Suuressa hotellissa on sekä oma ranta että monia uima-allasalueita ja upeita ravintoloita (mm. kuin suoraan Pinterest-maailmasta oleva Jean-Georges).


Dubai is one my absolute favorite vacation spots and we were lucky enough to squeeze a quick get-away into our crazy schedules a few weeks back. Highly recommend staying at the Four Seasons Resort on Jumeirah Beach - it's absolutely amazing! Breathtakingly beautiful surroundings, stellar restaurants, phenomenol service, a gorgeous private beach and a beautiful pool area. What more could you ask for? 

Betina 

Follow us on: Facebook Bloglovin Instagram 

6 comments:

 1. Voi jospa mäkin pääsisin jokukerta Dubaissa käymään! Ihania kuvia :-)
  Niin paljon vaihtoehtoja aina matkaa valitessa, että haaste valita juuri ne itselle oikeat kohteet. Vaikkakin pakko sanoo, että empä mä yhtään matkaa oo katunut! :D
  -Satu, http://mylifes-stripes.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Satu! :) Menkää ehdottomasti - luulen, että tykkäisit Dubaista :) Ihanaa alkavaa viikkoa!

   Betina

   Delete
 2. Voi Dubai! <3 Ollaan mietitty,että ehkä tonne vois koittaa lähteä ens keväänä, jos säästölinja pitää ;) Teillä on kyllä kaunis blogi, ihanan selkeä ulko-asu ja kauniita kuvia! <3 Ihanaa viikkoa! <3

  Terkuin,Terhi
  https://puikoltapudonnut.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi miten kauniisti sanottu, kiitos Terhi <3 Me ainakin Tintin kanssa tykkäämme Dubaista kohteena kovasti ja suosittelemme lämpimästi :)

   Betina

   Delete
 3. Voi että mikä matkakuume iskikään! Dubai odottelee edelleen bucketlistillä ja nää vinkit on ehdottomasti pistettävä korvan taa! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana kuulla! Kysy ehdottomasti lisää vinkkejä, kun päätätte lähteä - autamme mielellämme :)

   Betina

   Delete