MONAN VIISI VINKKIÄ MENESTYVÄÄN BLOGIIN

Wednesday, June 1, 2016

Storymme yhteydessä pyysimme ammattibloggajana ja blogikonsulttina toimivaa Monaa kertomaan minkälaisia neuvoja hän antaisi itselleen aloittelevana bloggajana:

1. Aitous, aitous & aitous! 
Sitä ei voi tarpeeksi korostaa, sillä tärkeintä on tehdä nimenomaan omalla, uniikilla tavallaan. Älä yritä olla mitään mitä et oikeasti ole, sillä se paistaa nopeasti läpi ja karkoittaa lukijat.

2. Visuaalisuus
Menestyneeltä blogilta vaaditaan nykyään toimivaa ulkoasua, hyviä kuvia ja sujuvaa tekstiä.
3. Tekemisestä tulisi nauttia 
Jos bloggaaminen tuntuu pakkopullalta, on jotain pielessä. Esimerkiksi pelkästään rahan takia bloggaaminen kääntyy myös nopeasti itseäsi vastaan.

4. Persoonallisuus
Säilytä uniikkiutesi - juuri tämän takia lukijat palaavat blogiisi ja nimenomaan personaallisuus tekee blogeista suosittuja.

5. Pidä puolesi
Blogisi on pieni murunen suurta mediamaailmaa ja jollet ole tarkkana ja tiukkana, voit tulla nopeasti hyväksikäytetyksi. Tiedosta oma arvosi!


While interviewing superstar blogger Mona Nieminen, we absolutely wanted to hear her best tips on blogging: 1) Authenticity - don't try to be anything you're not. 2) Visuality - becoming more and more important by the minute. 3) Enjoy it - if you don't, it will for sure shine through to your readers. 4) Personality - stay true to who you really are, that's why people love your blog. 5) Know your value - blogs can sometimes be underestimated in the massive world of media, don't let anyone fool you. 

Tintti & Betina

Follow us on: Facebook Bloglovin Instagram 

No Comments Yet, Leave Yours!