SIGNATURE STYLE ELEMENTS: PEPLUM

Tuesday, May 3, 2016

Betina kirjoitti omista signature-tyyleistään ruseteista, lbd:stä sekä valkoisista kauluspaidoista ja innosti itseänikin miettimään, mitkä ovat vastaavasti itselleni ominaisia tyylielementtejä. Kauaa ei ensimmäistä tällaista tarvinnut miettiä, omasta tyylistäni on helposti löydettävissä muutamia usein toistuvia elementtejä, joihin tulee pukeuduttua usein. 


Yksi oma signarure-tyylini on ehdottomasti peplum-helma. Tämä trendi tuli joitakin vuosia sitten vahvasti catwalkeilla esille ja taisi suurimmalta osalta kadotakin jo, mutta omassa tyylissä tämä elementti pysyy vuodesta toiseen. Erityisesti tykkään vaaleista silkkipaidoista, jotka on tähän malliin leikattu ja tällaisia paitoja yhdistelen pukeutumisessani paljon.Hieman perinteisestä poikkeava leikkaus tuo viralliseen vaatteeseen usein naisellisuutta ja keveyttä ja välttääkseen liian jäykältä tuntuvaa kokonaisuutta on peplum hyvä vaihtoehto. Kun ensimmäisessä työpaikassani tarvittiin aikanaan hiukan virallisempaa ja aluksi itselle vieraalta tuntuvaa siistimpää tyyliä, sai tämän hiukan naisellisemman helman avulla näistäkin asukokonaisuuksista paremmin omalta tuntuvan. Tämä kuvissa näkyvä Zaran paita on yksi pitkäaikaisista suosikeistani ja ollut käytössä todella paljon töissä sekä vapaalla.


Betina ispired me to think my signature style elements and a peplum hem is absolutely one. If it is combined to a white blouse it really is something that is seen on me very often.  

Tintti


*Balmuir scarf gifted

No Comments Yet, Leave Yours!