OUT OF THE BLUE

Thursday, May 19, 2016

Suurin osa ikäisistämme tuntuu usein tuskastelevan värittömän pukeutumisen kanssa. Garderobi täyttyy helposti skandi chicin peruspilariväreillä; mustalla, valkoisella ja harmaalla. Kesällä suositaan beigen eri sävyjä ja navy-sininen maustaa asuja ympäri vuoden tyylikkäästi ja varmasti. Näin on itsellänikin usein, vaikka jonkin verran värejä kaapista löytyykin. 
Suosikki värini vaatteissa on sähkönsininen, jota tykkään käyttää vuoden ympäri. Väri on vahva ja aika usein siitä kuulee arvosteluja, ettei se suomalaiselle kalpealla iholle ole ihan paras valinta. Siitäkin huolimatta viihdyn värissä enemmän kuin hyvin ja erityisesti Zarasta löytyy tätä lemppariani juuri oikeanlaisessa sävyssä. 

Paras ystävä kirkkaalle siniselle on valkoinen ja musta ja niiden kanssa sinistä tulee useimmiten käytettyäkin. Jossakin vaiheessa rakastin sinistä niin paljon, että sisustin lapsuudenkodin huoneenikin sillä täysin, mutta nykyään sinistä tulee käytettyä sisustuksessa todella maltillisesti pienissä yksityiskohdissa. 


Blue used to be my favorite color when I was younger and at some point I even decorated my room totally with different shades of blue. Nowadays I only prefer blue in small details when it comes to interior decoration but blue is still my favorite in my wardrobe. 


Tintti

2 comments:

 1. Aivan ihana asu ja väri sopii ihollesi loistavasti! Täytyisi itsekin rohkaistua käyttämään muutakin kuin perusvärejä, varsinkin näin kesän kynnyksellä :)
  Ihanaa viikonloppua!

  ReplyDelete
 2. Kiitos ihanasta kommentistasi! Olen itseasiassa kuullut muutamaltakin vaatekaupan myyjältä joskus, että tämä sähkönsininen ei olisi itselleni ihan paras väri itselleni pienen punapigmentin takia. En ole kuitenkaan tätä halunnut uskoa ja koska viihdyn värissä niin hyvin, olen sitä ahkerasti käyttänyt - näistä kommenteista huolimatta :) Kommenttisi lämmitti siis kovasti <3

  Kesä innostaa itseänikin aina värien käyttöön, yksi auringon monista voimista :)

  Ihanaa alkavaa viikkoa!

  Tintti

  ReplyDelete