TORY SPORT

Friday, April 8, 2016

Sporttisempien vaatteiden sekoittuminen siistimpiin kokonaisuuksiin on jo tuttu juttu ja urheiluvaaatteiden markkina jatkaa kovaa kasvamistaan. Urheilullisempi tyyli on hiipinyt toimistopukeutumiseenkin etenkin lenkkareiden osalta, eivätkä collegetkaan enää harvinaisia monellakaan toimistolla ole. Itse en ehkä ole tämän tyylin varsinainen edelläkävijä, mutta vapaa-ajan osalta nautin trendin myötä laajentuneesta sporttivaatteiden valikoimasta. Etenkin näin äitiysloman aikana arjessa tarvitsee aktiivisempaan sekä rennompaan arkeen tarkoitettuja vaatteita. Uusin tuttavuus itselleni tältä saralta on Tory Sport, joka lanseerattiin viime syksynä.


Tory Burchin brandin alle tuotu sporttisempi mallisto huokuu samaa tyylikkyyttä emobrändinsä kanssa ja on omannäköisensä mallisto urheiluvaatteiden markkinaan. Vaatekaapistani löytyy jonkin verran Tory Burchia ja se edustaa usein niitä hiukan värikkäämpiä valintoja. Sporttimallistossa on vahvasti edustettuina tummansininen, valkoinen sekä oranssi ja kokonaisuudet huokuvat 70-lukua.  

Mallistosta löytyy muun muassa golf-vaatteita, joista kiinnostuin kovasti. Oma golfinpeluuni on ollut tauolla lasten vuoksi nyt muutaman vuoden, mutta toivon pääseväni viheriölle edes muutaman kerran tulevana kesänä. Golf -vaatteet ovat perinteisesti hyvin klassisia ja tästä valikoimasta voisi löytyä jotakin uutta ja raikasta niihin perinteisiin ja paljon nähtyihin kokonaisuuksiin. Seuraavalla jenkkireissullani (toivottavasti syksyllä!) toivon ehdottomasti pääseväni tutustumaan mallistoon ihan livenä. Brändi tulee ilmeisesti keskittymään vahvasti verkkokauppaan, mutta muutamia omia liikkeitä on avattu tämän kevään aikana New Yorkiin.


Tory Burch launched its sport collection Tory Sport last fall. The sportswear market is still growing fast and Tory Burch is one of the first fashion houses to launch its own sport collection. Tory Sport lookbook caught my eye with its elegant and classy design.    Tintti


Kuvat: Tory Burch

2 comments:

  1. Oooh täydellistä! Siis se, että olet kiinnostunut golfista! Jos lupaat tulla minun kanssa rangelle coachiksi niin lupaan houkutella sinut mukaan aurinkoisena päivänä ja tarjoan mahdollisuuden tuntea ylpeyttä sitten kun löydetään se pieni golfpro sisälläni :D

    ReplyDelete
  2. Kiitos vielä viimeisestä<3 Ja todellakin otetaan golf-treffit joku kerta! vaikka siis tosiaan ollaan varmasti ihan samalla viivalla taitojen suhteen :) Ollaan ylpeitä toisistamme joka kerta palloon osuessa ;)

    Tintti

    ReplyDelete