KUNINKAALLINEN KESKIVIIKKO

Wednesday, April 20, 2016

Oi kuninkaallista vauvaonnea ja uutta ihanaa prinssiä! Ruotsin kuninkaallinen kevät on ollut iloisia tapahtumia täynnä ja miten nuo tuoreet isät voivatkaan olla niin liikuttavia. Viime viikkojen suloiset kuvat prinssi Oscarista ovat sulattaneet sydämet ja ehkä huojentuneenakin olemme saaneet todeta, että kärsivät ne kuninkaallisetkin äidit ja isät ihan samanlaisesta väsymyksestä kuin me muutkin vanhemmat. Oscar saa varmasti läheisen ystävän samanikäisestä poikaserkustaan. Vauvojen ja tulevien syntymäpäivien valmisteluiden sijaan huomioni on kuitenkin kiinnittynyt menneellä viikolla Intiaan ja Bhutaniin, jossa Kate ja William ovat olleet vierailulla. Kuninkaallisen muodin seuraamiseen ei koskaan kyllästy!

Kate pyrkii aina kunnioittamaan asuillaan isäntiään ja tämä matka ei ole ollut poikkeus. Herttuattaren asuissa on nähty vahvoja intialaisia vaikutteita ja Kate on jälleen ilahduttanut todella monipuolisella matkagarderobillaan. Voimakkaat printit, maksihelmat ja värikkäät kokonaisuudet ovat vuorotelleet tilaisuudesta toiseen ja esillä on ollut monipuolisesti eri suunnittelijoiden asuja.
Kuvat
Kuvat
Kuvat

Suurin kohahduttaja on tällä matkalla ollut Katen kuninkaallisella mittapuulla rohkea valinta crop top sekä hame . Vannoutunut mekkojen käyttäjä yllätti valinnallaan ja kuvissa ylimpänä vasemmalla oleva Alice Temperleyn kokonaisuus oli häneltä onnistunut valinta. Jännitystäkin Kate pääsi aiheuttamaan asunsa osalta erittäin tuulisena päivänä laskiessaan Williamin kanssa seppelettä tuulen tempoessa hameen helmoja holtittomasti. Valkoinen Emilia Wicksteadin unelma oli tarjota todellisen Marilyn -hetken, mutta onneksi vältyimme suuremmalta vilauttelulta. Yhdessä avonaisten hiusten kanssa Katen olo ei näyttänyt kovin mukavalta tuulisessa valokeilassa.

Yksi suosikeistani oli Katen pääministerin lounaalla käyttämä Temperleyn mintun vihreä pitsimekko. Yhdessä nuden väristen asusteiden kanssa hyvin Katen tyylinen kokonaisuus. Yksi matkan pysäyttävimmistä hetkistä oli Katen ja Williamin poseeraaminen Taj Mahalin edessä, kohdassa, jossa Diana aikanaan kuvattiin symbolisesti yksin. Katella tuolloin ollut sinivalkoinen kotelomekko on myös kiertueen suosikkejani.

Kuva: Dailymail

Kuva
Kuvat
Väreistä matkalla loistivat etenkin vahva royal blue sekä punaisen eri sävyt. Sininen on Katen luottovalinta jo kihjalaisista alkaen ja se pukeekin herttuatarta hyvin. Ylemmissä kuvissa näkyvä intialaisen designerin Salonin tummansininen kapea mekko on upea ja yllä oleva hieman bollywood-henkinen Jenny Packhamin kimaltava iltapuku täydellinen juuri tälle kiertueelle.

Bhutanissa nähtiin pariskunnalle tyypillisiä rennompia asukokonaisuuksia herttuaparin vieraillessa kansallispuistossa ja Intian safareilla. Nämä rennommat asut Kate on usein valinnut edullisimmilta merkeiltä, kuten alimmassa kuvassa näkyvät Zaran farkut.  Näissä kokonaisuuksissa toistuvat usein myös samat matalapohjaiset kengät sekä edullisemmat korut. Oliivin vihreä yhdistettynä valkoiseen on selkeästi Katen suosikkeja ja toistuu usein vapaa-ajan asuissa.

Kuva
Kuva

Kate did again great job with her travel garderobe in India and Bhutan on their royal tour. Kate really manages to adjust her outfits according to the situation and culture and on this tour we were happy to see many colorful looks with strong patterns. 


Tintti

No Comments Yet, Leave Yours!