YLIPOLVENSAAPPAAT

Thursday, March 10, 2016

Joitakin vuosia sitten alkoi mystinen OTK-kirjainyhdistelmä vilistä blogeissa ja lehdissä, kun trendien edelläkävijät ottivat omaksensa ylipolvensaappaat. Hieman hitaasti trendeille yleensä lämpiävänä olin aluksi kovin epäileväinen, miten reiteen asti ulottuvat saappaat sopisivat muille kuin malleille ilman mielleyhtymää Pretty womaniin. Pikkuhiljaa näitä over the knee -saappaita alkoi näkymään enemmän ja enemmän katukuvassa ja sen lisäksi, että silmä alkoi tottua trendiin, tuntui yhä useammalta merkiltä löytyvän tyylikkäitä versioita tästä saapastrendistä.


Pikkuhiljaa aloin etsimään omaan jalkaan sopivaa saapasparia ja se etsintä olikin odottamaani vaikeampaa. Tämän kengän osalta itselleen istuvaa mallia ei olekaan niin helppoa löytää ja ehdin kokeilla todella montaa paria yli vuoden ajan ennen kuin itselle sopiva malli löytyi. Edelleenkin olen aika varovainen saappaiden kanssa ja mietin tarkkaan, miten ja mihin saappaat yhdistän, jotta kokonaisuus tuntuu omalta. Saappaat tuovat asuihin kivaa vaihtelua ja vaikkei tämä ole ihan joka arkipäivä käytössä oleva kenkäpari, olen iloinen oman parini vihdoin löydettyäni. Suomen ilmastoon ne ovat myös oivat lämmittäessään syksyllä ja keväällä hameiden parina ja yhdistänkin saappaat mieluiten lyhyiden hameiden ja mekkojen kanssa.

Näissä Tory Burchin saappaissa on yhdistetty nahkaa ja mokkanahkaa ja etenkin tuosta mokkanahasta tykkään hurjasti. Se tuo kenkään pehmeyttä ja tuntuu omaan tyyliin sopivalta. Työpukeutumisessa en ole saappaita vielä päässyt kokeilemaan, mutta mielessä ovat ainakin neulemekot sekä skinny-farkut rennon silkkipaidan kanssa. Matalapohjainen malli on käytännöllinen liukkailla kaduilla ja tässä elämäntilanteessa pienten lasten kanssa muutenkin se käytetyin vaihtoehto.I love the versatility that over the knee boots bring to any outfit. I like them especially paired with a skirt and a comfy knit and this is one of my favorite outfits for spring. It took over a year to find the right pair but the search was worth it. 

Tintti

2 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Moi. Upeat saappaat. Mistä olet ostanut nuo saappaat? Olen aina tykännyt tuollaisista musketööri saappaista. Sopiiko ne miespuoliselle vai teenkö itsestäni pellen jos laitan jalkaani tuollaiset.

    ReplyDelete