SPRING

Tuesday, March 1, 2016

Olenko ainoa, jonka mielestä helmikuu tuntui tänä vuonna poikkeuksellisen pitkältä? Enkä nyt tarkoita eilisen karkauspäivän tuomaa lisää normaaliin vuoteen verrattuna. Helmikuu oli mielestäni tänä vuonna jostain syystä aiempaa harmaampi ja tahmeampi. Yleensä tammikuu on kohdallani se kuukausista hankalin ja helmikuu kaikkine juhlapäivineen ihana talvikuukausi, mutta tänä vuonna se olikin helmikuu, jonka kanssa arki hiukan takelteli. 


Kuvat; Huivi: Balmuir, Laukku: Anine Bing, Muut: Net-a-Porter

Viime päivien auringonpaiste, mukavat lämpöasteet ja kalenterin kääntyminen maaliskuulle ovatkin tuntuneet ihan hurjan helpottavilta ja vapauttavilta. Kevätvaatteet ovat jo odottamassa sitä oikeasti ensimmäistä lämpimämpää päivää ja kepeitä askelia. Miten helpolta ja houkuttavalta kevätpukeutuminen tuntuukaan talven kerroksien jälkeen? Tai keväinen ruoka ja erityisesti parsasesonki? Yksi pitkä odotus loppuu onneksi jo varmasti muutamien päivien päästä, kun saamme maailmaan uuden kuninkaallisen kevätvauvan. 

Tänä vuonna maaliskuulle osuu myös juhlapyhistä ehkä suosikkini - Pääsiäinen, ja sen tuomaa minilomaa odotan jo kovasti. Muutamalle vapaapäivälle olisi käyttöä juuri nytkin, sillä tämä kevätinnostus on saanut paljon aikaan lyhyessä ajassa vähän joka rintamalla. Uudet verhot on laitettu tilaukseen, vaatekaapit myllerretty kevätmoodiin ja meikkipussikin kohtasi kevätpäivityksen. Tämän kaiken kevätinnostuksen toivon ulottuvan myös juoksuharrastukseeni ja lenkkareideni pääsevän pienen tauon jälkeen kipittämään keväisiä ja jäästä sulaneita polkuja. Kevät - miten voitkaan tuntua joka vuosi yhtä ihanalta.


My calendar says it's spring now - Welcome!


Tintti

No Comments Yet, Leave Yours!