SPRING LIGHT

Friday, March 18, 2016

Kevätauringon ulottaessa ensimmäiset lämmittävät ja paljastavan kirkkaat säteensä maahan, on itselläni edessä jokavuotinen haaste tummien vaatteiden kanssa. Tummansiniset ja mustat vaatteet alkavat näyttää yhtäkkiä pelkästään tunkkaiselta ja aurinkoiseen säähän täysin sopimattomalta. Musta on mielestäni tyylikäs valinta keväällä ja kesälläkin, mutta en kuitenkaan itse osaa siihen tähän aikaan vuodesta pukeutua. Muiden päällä se näyttää todella tyylikkäältä, mutta omassa asussa näkyvät vain (olemattomat) pölyt ja nukat. Puhumattakaan mustista sukkahousuista! Menneen viikon aikana olenkin ahkerasti kaivanut vaaleampia vaihtoehtoja kaapistani esille.Olin suunnitellut sukulaisemme syntymäpäiville tummemman asukokonaisuuden, mutta päivälle osunut ihanan aurinkoinen päivä sai vaihtamaan asun lennosta vaaleampaan. Tummansiniset ja harmaat saivat jäädä kaappiin ja päälle rentoihin juhliin valikoitui omia neutraaleita lempisävyjäni. Valkoinen pidempi hame on paksua kangasta ja oivallinen juuri tähän hetkeen, kun aurinko häikäisee, mutta lämpöasteita ei vielä ole montaa. Balmuirin ylellinen Lombardia huivi nougat -sävyssä on kevään ehdoton suosikkini, laatunsa sekä ulkonäkönsä ansiosta.  

Viime aikoina (meikki)blogeissa on kiertänyt hauska signature-meikkihaaste, jossa kerrotaan omasta tunnusmeikistä. Armoton kevätaurinko taisi tällä kertaa paljastaa oman signature-meikkivirheeni. Liian usein tulee aurinkopuuteria sudittua huolimattomasti ja lopputulosta ei voi edes laittaa vallitsevan contouring -trendin piikkiin. Oops.


This spring light is so awaited but oh so harsh as well. In this bright light it is impossible to wear anything dark and all navy and black clothes get to stay in the closet. Luckily these neutral colors are my favorites and when the spring sun surprises they save me from the nothing-to-wear -situations. 


Tintti


*Huivi saatu blogin kautta / Scarf gifted

2 comments:

  1. Betina kertoikin, että sinulta löytyy myös tämä huivi. Ihana <3

    ReplyDelete
  2. Tämä on huiveista ihanin! Se pehmeys <3 ja täydellinen sävy. Tänään voidaankin kietoutua huiveihimme pakoon tätä lumista yllätystä, joka ulkona odottaa 😁.

    Ihanaa viikonloppua!

    Tintti

    ReplyDelete