MY SIGNATURE MAKE-UP

Saturday, March 19, 2016

Jos minun pitäisi mainita aihe, josta meiltä toivotaan eniten postauksia, olisi se ehdottomasti kosmetiikka. Siihen nähden miten iso ja kokonaisvaltainen rooli kosmetiikalla on elämässäni työni vuoksi, olen tietoisesti jättänyt sen hieman pienemmälle huomiolle blogissa. Nyt kuitenkin Tintin kevätmeikkipostauksen ja kosmetiikkablogeissa kiertäneen tunnusmeikkihaasteen myötä innostuin tekemään omani.

1. Millainen on tunnusmeikkisi? Minulle ominainen meikki koostuu huolellisesti tehdystä pohjasta aurinkopuuterilla ja poskipunalla korostettuna, hieman vahvemmasta silmämeikistä ja vaaleasta nudensävyisestä huulipunan ja -kiillon yhdistelmästä. Arki- ja juhlameikkini eivät itseasiassa lähtökohtaisesti eroa kovin paljon toisistaan; juhlissa joko hieman tummennan silmämeikkiä tai toisaalta siirrän fokuksen silmien sijasta huuliin statement-huulipunalla, kuten viime syksynä tein marsalansävyssä. Kulmien huollon suhteen olen viime aikoina luottanut ammattilaiseen (huomattuani vuosi sitten kuvasta niiden olleen täysin erimuotoiset...), jolloin kuukausittaisen värjäyksen ja muotoilun välissä riittää kevyt korostus kynällä ja geelillä. 
2. Mitä korostat erityisen paljon tunnusmeikissäsi? Entä mikä jää vähemmälle? Tärkeintä meikissäni on ehdottomasti pohja, sillä minulla on hieman haastava iho enkä halua sen näkyvän ulospäin. Pohjan jälkeen korostan selkeästi eniten silmiä, jossa signature lookini korostuu winged linerista (thank you, Lauren Conrad!) ja täyteläisistä ripsistä. 

Vähemmälle huomiolle meikissäni jää ehdottomasti väreillä hulluttelu, jossa toivoisin olevani hieman rohkeampi. Pysyttelen varsin tiukasti nudensävyisellä mukavuusalueellani, jonka ulkopuolelle olisi välillä hyvä käydä.3. Mikä on koko meikin tärkein juttu? Ehdottomasti meikkivoide! Autiolle saarelle ottaisinkin mukaan (aurinkosuojakertoimellisen) meikkivoiteen, volyymimascaran ja huulikiillon.

4. Jos saisit kehittää oman meikkituotteen tai -sarjan pohjautuen omaan tunnusmeikkiisi, millainen se olisi? Jos kyse olisi täysin omista haaveistani, kehittäsin täydellisen hieman pale pink -sävyyn vivahtavan huultenrajauskynän. Olen käyttänyt vuosi vaaleanbeigeä silmämeikkikynää silmien sisärajauksen lisäksi huultenrajaukseen ja astetta vaaleanpunaisempi sävy olisi täydellinen nimenomaan huulimeikkiin.

5. Minkä haluaisit nostaa oman tyylisi pohjalta seuraavaksi supertrendiksi?Supertrendiä tästä tuskin tulee, mutta toivoisin että yhä useampi kokeilisi poskipunan käyttöä. Se on yksi omista henkilökohtaisista suosikkituotteistani enkä voisi kuvitella tekeväni meikkiä ilman sitä!


Haastan Sohvin, Charin, Hertan ja Marjan kertomaan omista meikkirutiineistaan!

We all have our go--to-look when it comes to make-up. I decided to share mine through "a signature make-up" challenge that is circulating around the beaty blogs. For me, it's all about a beautiful base, full lashes with a winged eyeliner and a pale pink nude lip. 

Betina

10 comments:

 1. Voisitko tehdä ihan meikkiopastuksen meille tumpeloille? Olen blogissasi juurikin ihaillut sinun huolliteltua ja kaunista meikkiäsi joka on juuri niin täydellisen "huomaamaton" ja luonnollinen kuin omanikin toivoisin olevan.
  Millä tuotteilla teet meikkipohjasi, erityisesti meikkivoide kiinnostaa? Ihmetteln myöskin miten kaikissa upeissa meikeissä on käytettu korostusväriä, varjostusväriä ja poskipunaa, miten ihmeessä nuo kaikki pitäisi saada mahdutettua kuitenkin niinkin pienelle alueelle? ;D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi miten kauniisti sanottu, kiitos! Ehdottomasti voin :)

   Meikkipohjan aloitan aina peitevärillä (Lumene CC Peiteväri), jonka levitän ennen meikkivoidetta. Meikkivoiteessa käytän kolmen sävyn yhdistelmää (Lumene Longwear Blur, sävyt 0, 3 ja 5), jolla luon pohjaan jo itsessään hieman korostusta ja varjostusta :) Käytän vaaleinta kasvojen keskiosaan, keskimmäistä käytännössä koko kasvoille ja tumminta usein keskimmäiseen sekoittettuna hieman kehystämään ja varjostamaan kasvoja. Kevyeen varjostukseen käytän myös voidemaista poskipunaa (Lumene Raspberry Miracle Poskipuna) ja viimeistelen vielä puuterimaisella poskipunalla ja aurinkopuuterilla. Toivottavasti tämä vastasi kysymykseesi :)

   Ihanaa aurinkoista viikonloppua!

   Betina

   Delete
 2. Ihana postaus! Samaa toivon kuin edellinenkin: tarkempi meikkipostaus tuotteineen, kiitos! <3 Mitä poskipunaa käytät, jos saa udella? Entäs käytätkö luomivärejä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihanasta viestistäsi! Pidetään ehdottomasti mielessä :)

   Ja tottakai saa kysyä :) Käytän kahta poskipunaa (Lumene Raspberry Miracle Poskipuna, sävy 1 & Lumene Touch of Radiance Poskipuna, sävy 20). Luomivärinä käytän Natural Code by Lumene Eye Dramatizer Trio Luomiväriä sävyssä 11 Sandy :)

   Betina

   Delete
 3. Minäkin vaadin tarkempaa meikkipostausta ja tutorialia, miten eri meikkivoiteita yhdistellään! ☺️ Lupaan siis, että palaamme tähän meikkiteemaan ja Betina pääsee perehdyttämään meidät kaikki täydellisen meikkipohjan saloihin.

  Tintti

  ReplyDelete
  Replies
  1. Saat toimia kuvaajana tässä projektissa :) <3

   Betina

   Delete
 4. Mitä huulipunaa ja huulikiiltoa käytät? Mistä muuten on kuvassa näkyvä kaunis paitapuserosi joka on neuleen alla? Aivan ihana.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei, kiitos kommentasi! Käytän Lumene True Passion Lip Color -huulipunaa sävyssä 1 ja viimeistelen Lumene Arctic Glow -huulikiillon sävyllä 02, jota lisäilen pitkin päivää :) Rajaan huulet aina nudensävyisellä silmämeikkikynällä (Lumene Blueberry, sävy 9).

   Ja kiitos kauniista sanoistasi! Neuleen alta näkyvä kaulus on itseasiassa peräisin lapsuudestani :) Koko tarina luettavissa täältä: http://www.stellarstories.fi/2015/04/the-office-look.html

   Ihanaa viikonloppua toivottaen,
   Betina

   Delete
 5. Ihana Betina, niin kaunis ja luonnollinen meikki <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos, Martina <3

   Ihanaa alkavaa viikkoa :)

   Betina

   Delete