L.A. FAVORITES?

Tuesday, March 22, 2016

Terveiset early bird -lennolta Lontooseen! Tänään poikkeuksellisesti edessäni ei ole läppäri ja päivän agenda, vaan Svensk Damtidning ja Vanilla Bean Latte. Olen nimittäin lomalla ja matkalla ystäväni luokse Kaliforniaan, hip hip hurraa!Viime viikot ovat hurahtaneet niin vauhdilla eteenpäin, etten ole oikeastaan edes kunnolla ehtinyt orientoitua matkaan ennen kuin vasta nyt lennolla. USA on minulle tärkeä ja rakas paikka - enkä malta odottaa sinne pääsyä. 

Olen itseasiassa menossa ensimmäistä kertaa Los Angelesiin ja kuulisinkin mielelläni teiltä vinkkejä. Mikä on ollut ihaninta kaupungissa? Mikä on jäänyt parhaiten mieleen? Ihanan Hannan vinkit on tietysti otettu hyvään talteen.


I'm heading out to L.A. for a little spring break. Beyond excited about going - and would love to hear your best tips on the must see's and do's in the city!

Betina

Kuvat: Pinterest 

2 comments:

 1. Mukavaa matkaa. Omasta L.A.:n reissustani on niin kauan aikaa, että kaupunki on varmasti muuttunut paljon. Nyt sitä pidetään ainakin yhtenä ruokatrendien edelläkävijänä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! Matka oli aivan ihana ja kaupunki todella inspiroiva. Ruokakulttuuri oli ihan omaa luokkaansa :)

   Betina

   Delete