KINDERKAKKU

Tuesday, March 29, 2016

Ihana (ja lopulta myös odotettu aurinkoinenkin!) pääsiäinen takana ja nyt olisi aika palata arkeen, myös Stellarin osalta. Kuten sanottu, yksi pääsiäisen parhaista puolista on sen tuomat värit ja iloisuus. Nyt juhlan jälkeen näitä värikkäitä koristeita ei tekisikään mieli putsata pois, vaan nautin kovasti niiden mukanaan tuomasta hiukan värikkäämmästä sisustuksesta. 

Pääsiäisen some-hittikakkua piti tietysti kokeilla täälläkin ja tein siitä oman hiukan yksinkertaisemman version. Oman Kinder-kakkuni tein tämän resptin mukaan, mutta vähensin hiukan sokeria ja päälliseen riitti vain ohuet raidat sulatettua tummaa suklaata ganachen sijaan. Mainio kakku suklaanrakastajalle pääsiäispöytään ja tämä on myös oiva vaihtoehto käyttää pääsiäisestä mahdollisesti ylijääneet suklaat ja suklaamunat.




Did you already try the instafamous Kinder cake? It really tasted good and if you still have some chocolate eggs this dessert cake is a perfect way to use them. 

Tintti

No Comments Yet, Leave Yours!