TIE WAIST TROUSERS

Sunday, February 21, 2016

Kevättä ja sen tuomaa helpotusta ja etenkin keveyttä pukeutumiseen alkaa olla jo kova ikävä. Odotan jo todella kovasti kevätauringon kuivaamia katuja, joilla hiekat vielä odottavat lakaisukoneita ja joilla saa tepastella keveämpiin materiaaleihin pukeutuneina. Ehkä eniten kaikista odotan lämpöasteita, joilla pystyy jättämään nilkat paljaiksi ja olla ilman sukkia. 

Auringon edes vähän pilkahtaessa ja luodessa välittömän kevätfiiliksen, otin tähän jo pienen varaslähdön. Autolla suoraan ovelta ovelle kulkiessa leikin hetken kevättä avokkaissa ja hiukan lyhyemmissä lahkeissa. 


Arjessa jalastani löytyvät useimmiten farkut, mutta kevään tullen myös housuihin saa hiukan vaihtelua. Korkeavyötäröiset "tie-waist" -housut tulevat ja menevät muodista, mutta omasta kaapista sellaiset löytyvät aina. Tykkään tästä housumallista hurjasti ja etenkin töissä olen tätä housumallia suosinut vuosia. Tykkään housujen vyötäröä korostavasta leikkauksesta ja rennosta, mutta tyylikkäästä olemuksesta. Kevään trendikkäin hankkisi housut mokkaisina, mutta itse pitäydyn perinteisimmissä materiaaleissa.  

Spring is almost around the corner! When the sun finally delighted us for a few days, I enjoyed it with a spring inspired outfit. The tie-waist trousers are my all-time favorites preferably worn with bare ankles. I love the relaxed but still sophisticated look the trousers give to the whole outfit.

Tintti

5 comments:

 1. Elegantti ja yksinkertaisen kaunis asu, tykkään! Pinkki laukku on hyvä lisä tuohon, vähän väriä tuomaan :)

  ReplyDelete
 2. Kiitos :) laukku on tosiaan ihan parhaimmillaan keväisin, juuri nyt tekisi mieli kaivaa kaikki pastellivärit kaapista käyttöön :)

  Tintti

  ReplyDelete
 3. Mistä nuo housut ovat peräisin? :)

  ReplyDelete
 4. I truly appreciate this blog post.

  ReplyDelete