RAVINTOLA PENNY

Saturday, February 27, 2016

Rakkauteni Amerikan itärannikkoa kohtaan ei varmastikaan ole jäänyt täälläkään epäselväksi. Kaipaan tuota aluetta kovasti ja jos vain mahdollista olisi, matkustaisin sinne usein. Koska tässä elämäntilanteessa matkoja ei ihan noin vain toteuteta, yritän tuoda Itärannikon luokseni aina mahdollisuuksien mukaan. Helpoin tie on usein ruuan ja ravintoloiden kautta. Mikäli kuulen jossain avattavan uuden itärannikko-teemaisen ravintolan, olen usein nopeasti paikalla.Viime viikonloppuna tällainen mahdollisuus tuli eteeni, kun kuulimme Uudenmaankadulle avautuneesta ravintola Pennystä. Ravintola pitää aina listallaan vain muutamia vaihtoehtoja, kolmea alkuruokaa ja kolmea pääruokaa. Itseäni ilahduttaa eniten, että mukana on aina tuoreita äyriäisiä tai muita mereneläviä. Vaikka Bostonin kaltaista äyriäistarjontaa emme luonnollisestikaan koskaan tänne saa, onnistuu eniten kaipaamieni annosten toteuttaminen täälläkin hyvin.  

Perinteisen Clam Chowderin löytyessä Pennyn listalta, ei muita vaihtoehtoja tarvinnut pohtia. Onneksemme keitto oli aivan todella herkullinen ja sisälsi paljon purtavaa. Vinkkinä voin myös sanoa, että kannattaa vastata kyllä tarjoilijan kysyessä uunituoresta sämpylästä keiton oheen. Kainona toiveena Pennylle esittäisin listalle Lobster Roll:ia, äyriäiskeiton lisäksi sitä toista itärannikon suosikkiruokaani.  

Entisen Bar Tapastan tiloihin avattu ravintola on pieni ja intiimi ja tunnelma kotoisa. Comfort Sunday -konsepti kuulosti myös mielenkiintoiselta ja toivon pääseväni kokeilemaan sitäkin pian. Restaurant Penny was opened few weeks ago and as a huge east coast lover I wanted to try it asap. Penny offers east coast inspired food in a cosy and intimate atmosphere and at least the clam chowder is something to recommend. Now I'm only waiting for my other east coast favorite, the lobster roll, to appear on the menu. 


Tintti

2 comments:

  1. Saimme tutulta omistajapariskunnalta kutsun testi-illalliselle päivä ennen ravintolan avaamista. Olin kulkenut aamulla ravintolan ohi ja kaikki oli aivan kesken, ei kalusteita ja remppamiehet vielä työn touhussa. Mutta niin vain oli valmista illalla. Pidimme paljon, ruoka hyvää, hinnat maltillisia ja tunnelma viihtyisä. High steak oli seurueemme suosikki.

    ReplyDelete
  2. Mika ihana konsepti - testi-ilta! :) kuulosta tosi kivalta! Teille on välittyneet juuri samat tunnelmat ravintolasta kuin itsellemme, seuraavaksi täytyy päästä kokeilemaan tuota sunnuntaibrunssia.

    Tintti

    ReplyDelete