WINTER STYLE

Monday, January 4, 2016

Uuden vuoden myötä saimme myös vihdoinkin hiukan talvisemmat säät ja valoa tuovan lumipeitteen. Rehellisesti on kyllä myönnettävä, että lämpimän syksyn jälkeen nämä muutamankin asteen pakkaset ovat tuntuneet paljon kovemmilta ja ulos lähtiessä on ollut haastetta keksiä riittävän lämmintä puettavaa ilman että näyttäisi Michelin-ukolta. Sama haaste tuntuu toistuvan vuodesta toiseen pakkasasteiden noustessa ja tyylikkyys hautautuvan lämpökerrosten alle. 

Pakkassään pelastajanani on viime vuosien aikana toiminut lämmin toppatakki. Muhkea toppatakki ei varmasti koskaan tule olemaan lempitakkini, mutta kovilla pakkasilla ei tämä vilukissa pysty kauniita villakangastakkeja edes harkitsemaan. Lämmittääkseen riittävästi, tulee toppatakin olla juuri polven yläpuolelle ulottuva ja paksun kauluksen tai hupun omaava. Tyylikkyyttä tuo mielestäni hiukan muotoon leikattu malli sekä yksityiskohdat kuten vyö. Oman toppatakkini löysin muistaakseni viisi vuotta sitten jo Zarasta ja se on onneksi edelleen aivan prima-kunnossa.


Pipo / Neule / Takki / Housut / Paita / Huivi / Kengät

Lumiset ja jäiset kadut saavat myös jättämään korot kotiin ja lämmin pipo on ehdottomasti oltava, vaikka se ei hiusten ystävä olisikaan. Lämmin huivi on tietysti oltava aina mukana kylmennyttä sisäilmaakin varten ja se saa usein myös tuoda hiukan väriä asuun. Kovilla pakkasilla laadukkaat luonnonmateriaalit nousevat jälleen arvoonsa lämmittäessään ja pitäessään sähköisyyden poissa. 


It's finally starting to look and especially feel like a winter here! I really love the small layer of snow the first days of the year brought but I'm still trying to get use to these colder degrees..Every winter brings the same challenge trying to stay at least somewhat stylish when one would only like to wrap herself in a warm blanket. During the coldest time of the year my best friend is a long puffed coat with a feminine silhouette and beautiful details. 


Tintti

4 comments:

 1. Tänään oli pako pukeutua paksuun untuvatakkiin, joka todellakin saa näyttämään Michelin-mieheltä. Inhoan palelemista, joten mieluummin pukeudun lämpimästi kuin värjöttelen kylmissäni. Ennen hiukset tuntuivat sähköistyvän pipon kanssa paljon enemmän, mutta väljästi istuva kashmirbeanie ei tunnu latistavan/sähköistävän niin paljon.

  p.s. onko postauksen kuvakoko liian iso, kolmannes siitä katoaa oikeanpuoleisen navigointipalkin alle ainakin explorerissa.

  ReplyDelete
 2. Samaa mieltä; mielummin Michelin, kuin paleleminen. :) Ja tismalleen sama kokemus pipon suhteen! Kashmir on hiusten ystävä ja työmatkoille ei kannata valita sitä kaikista tiukinta pipoa. :)

  Ja kiitos huomiostasi..en ymmärrä, mistä tuo johtuu, olisiko sitten selaimeen liittyvä juttu. Omilla laitteillani näkyi kaikilla normaalisti. Nämä ovat niitä bloggaamisen kinkkisimpiä asioita välillä :) Kuva on nyt hiukan pienempi ja toivottavasti näkyy kunnolla :)

  Tintti

  ReplyDelete
 3. Inhoan palelua ja ilman pipoa en liiku mihinkään. Näillä 20 asteen pakkasilla en mielellään liiku ylipäätänsä mihinkään :D Minulla on edelleen hakusessa se oikea lämmin toppatakki ja nyt olen tullut siihen tulokseen, että laitan rahat säästöön Canada Goosea varten, vähän muotoon ommeltuna ja mustana. Itse löysin zaran aleista joulukuun lopussa uuden mustan villakangastakin ja vihreän trenssin. Ennustan niille paljon käyttöä kunhan vähän lauhtuu.

  ReplyDelete
 4. Hehe, et varmasti ole yksin preferoidessasi sisätiloja näillä asteilla. :) Itse taas tykkään niin kovasti vaunulenkkeillä, enkä haluaisi luopua pitkistä kävelyistä pakkasillakaan. Canada Goose on varmasti ainakin lämmin valinta ja heillä on monia kauniita malleja. ja oih, pakko myöntää, että nämä muutamatkin päivät kunnon pakkassäätä saivat jo haaveilemaan villakangastakkisäistä… :)

  Tintti

  ReplyDelete