SOFITEL THE PALM

Friday, January 29, 2016

Dubain matkamme oli tällä kertaa todellinen lepoloma ja valitsimme sen mukaisesti hotellin Palmusaarelta. Halusimme hotellin, josta löytyy ravintoloita vaikka koko viikoksi ja paljon palveluita. Suuret allasalueet, rauhallinen ranta, lasten leikkipaikat ja muut osoittautuivat todella toimiviksi ja tänne hotelliin palaisimme mielellämme uudestaan. Vielä muutama vuosi sitten lomat, joiden aikana ei välttämättä poistuta resortista laisinkaan saivat minut kauhistumaan, mutta nykyään tiedän, että näillekin on todella aikansa ja paikkansa. 

Pohdin lomalla paljon, mikä teki tästä hotellista mielestäni niin onnistuneen ja totesin sen olevan tapa, jolla he osaavat yhdistää laadukkaan palvelun ja lapsiperheystävällisyyden. Emme joutuneet tinkimään lomallamme korkeatasoisen hotellin mukavuuksista, vaikka matkustimme kahden lapsen kanssa. Vaikka kyseessä oli suuri hotelli ja hotellialue, tuntui Sofitel kuitenkin kodikkaalta ja tunnelmalliselta. Suuri merkitys oli alueen vehreydellä ja huikean kauniilla näköaloilla.


Uima-allasalueita löytyy useampi ja lapsiperheelle ne ovat oivallisia; altailla ei ollut koskaan ruuhkaa, lapsille löytyi paljon matalia osia ja varjopaikkoja oli hyvin löydettävissä. Muutamasta vesiliukumäestä nautimme täysillä - niin äiti kuin poikakin. Tammikuu osoittautui sään puolesta erinomaiseksi matkusajaksi; saimme nauttia joka päivä kirkkaan sinisestä taivaasta, eivätkä lämpöasteet nousseet päivän aikana yhtään liian kuumiksi.

Hotellin alueelta löytyy paljon erilaisia aktiviteetteja, arvostettu spa-hoitola sekä urheilumahdollisuuksia. Hotellin kuntosali osoittautui todella hyväksi ja sainpa hiukan ex-tempore salin personal traineriltakin uusia mahtavia vinkkejä TRX-nauhojen kanssa treenaamiseen. 


Prestige-sviitti oli kahden lapsen kanssa matkatessa hyvä valinta ja lasten mentyä nukkumaan saimme nauttia illasta tilavalla terassilla tai olohuoneessa. Sofitel sijaitsee aivan Palmusaaren uloimmassa kaaressa ja sieltä avautuvat upeat näköalat kaupunkiin. Matkaa esimerkiksi ostoskeskuksiin ja lentokentälle on hiukan enemmän, mutta tällä lomalla emme tosiaan shoppailemaan olisi muutenkaan lasten kanssa suuremmin päässeet. Hotellista on ilmainen bussikuljetus suurimpiin ostoskeskuksiin muutaman kerran päivän aikana ja hotellin omat taksit toimivat tietysti myös tarvittaessa.

Moni on muuten kysynyt tammikuun mainostetusta ostoskarnevaalista - mitä se käytännössä tarkoittaa. En tiedä, onko se aikaisemmin ollut jotakin muuta, mutta nykyään se vastaa normaaleja tammikuun alennusmyyntejä. Kaikissa liikkeissä oli koko tammikuun ajan suuret alennusmyynnit ja jopa -70% alennukset tekivät muuten jo Suomea kalliimmat hinnat edullisiksi. Jos siis olet suuntaamassa Dubaihin nimenomaan ostosten perässä, on tammikuu erinomainen aika matkustaa. Dubain hotellia valitessa kannattaa kiinnittää tarkasti huomiota siihen, mitä paketti sisältää. Esimerkiksi aamupalat myydään useissa hotelleissa erikseen ja ne ovat monissa hotelleissa todella kalliita. Myös nettiyhteydestä voi joutua maksamaan suuren summan, kun toisissa hotelleissa se kuuluu lähtökohtaisesti hintaan. Olemme olleet Dubaissa nyt muutamaan kertaan ja etenkin lasten kanssa kohde on todella toimiva. Lyhyt lentomatka (6h), pieni aikaero (2h) ja erinomaisesti lapsiperheillekin suunnitellut palvelut ja lapsiystävälliset hotellit tekevät Dubaista houkuttavan lomakohteen. 


Dubai is filled with luxurious hotels and the tightening competition keeps the hotels to serve their very best and develop their guest amenities all the time. It really isn't hard to find a good hotel to stay when visiting the city but I want to give my recommendation - especially when traveling with children. In Sofitel the Palm the high quality services meet the family friendliness in a perfect way and I think this is a place we will be back..


Tintti

4 comments:

 1. Heippa! :) Kiitos paljon vinkeistä! Meillä on Dubai ollut suunnitelmissa jo pitkään, mutta vielä ei olla sinne päästy. Tämä hotellialue näyttää kyllä aivan ihanalta, täytyy pitää mielessä! Ihania kuvia! :)

  ReplyDelete
 2. Mahtavaa, jos vinkistä oli apua :) Dubaita voin kyllä lämpimästi suositella - erityisesti lapsen kanssa :)

  Tintti

  ReplyDelete
 3. Näyttääpä täydelliseltä hotellilta, kiitos vinkistä! Kävin juuri perheeni kanssa ensimmäistä kertaa Dubaissa ja ihastuttiin paikkaan todella. Me majottauduttiin palmusaarella Anantarassa ja kyseinen resort teki lomastamme täydellisen. Pikku juttu hotellista löytyy täältä: http://www.vauva.fi/blogit/joukolatar/korkeatasoinen_hotelli_dubaissa_lapsiperheelle_0
  Ehkäpä seuraavalla Dubain lomalla majottaudumme tänne Sofiteliin.

  ReplyDelete
 4. Anantara näytti tosi kivalle ja sitäkin pohdimme vaihtoehtona matkaa suunnitellessa! Ja kiitos linkistä - käyn tutustumassa hotelliin tarkemmin postauksestasi. :) Ihana kuulla lomanne olleen onnistunut, Dubai on kyllä tosi hyvä kohde lapsiperheille. Voisin lähteä koska vain uudestaan. :)

  Tintti

  ReplyDelete