IA BON

Wednesday, January 13, 2016

Tammikuiset talvikelit ovat minusta olleet enemmän kuin tervetulleita tuomaan valoa ja sitä aitoa talvista tunnelmaa lämpimän syksyn jälkeen. Kylmyyden keskeltä on kuitenkin aina välillä ehtinyt jo kaivata jonnekin lämpimämpään ja lähestyvä talviloma on ollut purevimpina pakkaspäivinä usein mielessä. Oma talvilomamme alkaa juurikin tänään ja lennämme hetkeksi nauttimaan perheen yhdessäolosta hiukan etelämmäksi.

Joululomalla etsin lapsille tätä lomaa varten sopivia uima-asuja ja haluan vinkata täälläkin merkistä, jonka löysin ja johon kovasti ihastuin. Ruotsalaiset ne vain osaavat ja Ia Bon -merkinkin juuret juontavat naapurimaahamme. Ia Bonin takaa löytyy kaksi tukholmalaista äitiä, jotka eivät löytäneet lapsilleen tyylikkäitä uv-vaatteita talvisesta Tukholmasta aurinkolomalle suunnatessa ja päättivät perustaa sellaisia valmistavan brändin itse.Erilaiset uv-vaatteet ovat lapsille mielestäni ihan paras ja huolettomin vaihtoehto auringossa ollessa. Vauvaa ei toki ihan suoralle auringolle pitäisi koskaan suuremmin altistaakaan, mutta tyttärellenikin olen lastenaltaan lyhyitä pulahduksia varten hankkinut oman uima-asun. Kaksi ja puolivuotias viihtyisi puolestaan vaikka koko päivän altaassa tai meressä ja hänen auringolta suojaaminen hoituu helpoiten pitkähihaisten uv-vaatteiden (sekä hatun) avulla.

Ruotsalaisen Ia Bon:in valikoima ei ole suuren suuri, mutta lomalle tarvittavat asut merkin valikoimista löytyy. Näihin hiuslenkkeihin ihastuin myös kovasti ja sellaiset tulevia lomia varten jo valmiiksi tytölle tilasin (vielä eivät hiukset aivan riitä..). Mahtavaa brändissä on se, että verkkokauppa toimittaa asut Suomeen muutamassa päivässä ja valikoima on tosiaan tarjolla ympäri vuoden eikä vain sesonkina.It's time for us to change this winter wonderland to a sunnier and warmer landscape. Our winter vacation starts today and I want to tell you about this beautiful Swedish brand I found when I was looking for a new UV-suits for the children. Simple and beautiful - just the way I like it. 

Tintti

No Comments Yet, Leave Yours!