CREAM, BEIGE & GREY

Sunday, January 17, 2016


Loppuvuodesta vaatekaapin väripaletti tuntuu jostain syystä aina painottuvan mustan ja harmaan eri sävyihin. Vuoden vaihtuessa ja kevään lähestyessä on ihana raikastaa palettia vaaleilla sävyillä, kuten Tintti äskettäin teki valkoisilla farkuillaan. Betinan garderobi siirtyy hiljalleen kevättä kohti Mangosta löytyneen jakun avulla, joka mustiin farkkuihin yhdistettynä toimii rentona, mutta siistinä asuna niin töissä kuin vapaa-ajalla. Säiden lämmetessä jakku toimii varmasti myös kevyen takin tapaan, mutta vielä hetken se saa pysyä tiukasti (napajäätiköllekin sopivan) toppatakin alla. Tintin entisellä kollegalla oli aikoinaan todella kaunis vaalea (teko)turkisliivi, jota tuli usein ihailtua toimistolla. Kollegasta inspiroituneena ehti monen vuoden ajan olla ostoslistalla samantyylinen liivi, joka toisi vaihtelua niin toimistoasuihin kuin vapaa-ajan kokonaisuuksiinkin. Sellainen löytyi lopulta viime syksynä Zarasta ja on ilahduttanut usein viime aikoina. Vaikeinta liivin löytämisessä oli oikea sävy ja sellaisen vihdoin löydyttyä ei ostopäätöstä tarvinnut empiä. 

Toimistolle pörröinen liivi tulee pääsemään jakkujen ja kauluspaitojen kanssa ja vapaa-aikana se yhdistetään neuleisiin ja rennompiin paitoihin. Ja saipa tämä talvinen päivä ajatukset jo kohti kevättä ja turkisliivin ja nahkatakinkin yhdistelmää. Even though the winter here in Helsinki is looking absolutely gorgeous right now with all the snow, we at Stellar are ready for spring! We are lightening up our wardrobes with touches of cream, beige and grey.

Betina & Tintti 

2 comments:

 1. Heippa! Saanko kysyä minkä kokoinen tuo sinun Mangon bleiseri on? Olen heidän sivuiltaan tilaamassa tuota sekä paria muuta vaatekappaletta ja mietinkin minkäköhänlaista mitooitusta heidän bleiserit on. Otitko ihan normaalin kokosi mukaan? Kiitos paljon vastauksestasi! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei, tottakai! :) Bleiseri on kokoa S, eli pienempi kuin normaalisti käytän (M).

   Happy shopping! :)

   Betina

   Delete