WHAT A STELLAR YEAR!

Thursday, December 31, 2015


Tintin vuoden 2015  tärkein muisto on tietysti tyttären vauhdikas syntymä. 2015 jää mieleen vuotena, jolloin unelmamme nelihenkisestä perheestä toteutui ja tulen varmasti tästä lähtien aina muistelemaan kevään kukkien puhjetessa tätä vuotta. Stellarin syntymä muutama kuukausi ennen kuopustamme muistuu mieleen rohkeana tekona ja tätäkin kasvua olemme yhdessä Betinan kanssa hämmästyneen onnellisena seuranneet. Vuoden aikana olen matkustanut ehkä vähemmän kuin koskaan aiemmin, mutta onnellisena kuitenkin matkannut Lappiin, Alpeille ja Ruotsiin. Vuoden paras suhde on ollut sisarussuhde ja sen kehittymisen seuraaminen yksi parhaista asioista. Perheen kasvaessa olen iloinnut myös siitä, että olen saanut edelleen kuitenkin olla se sama itseni kuin aina ennenkin ja nelihenkisen perheen arki on ollut kovin lempeää. Betinalle 2015 jää mieleen onnellisten ja jännittävien hetkien vuotena. Moni vuoteen 2015 liittynyt asia tuntui aluksi hieman jännittävältä ja hypyltä tuntemattomaan, mutta palkitsi rohkaistumisen lopulta olemalla enemmän kuin sen arvoista. Kuvien selailu vuodelta 2015 tuo hymyn huulille, sillä vuosi piti sisällään muun muassa ikimuistoisia juhlia ja tärkeitä hetkiä perheen ja ystävien kanssa, onnellisia lomamatkoja sydämen kuvat silmissä, iloisia onnistumisia niin työasioissa kuin juoksuharrastuksessa sekä Stellarin lanseeraamisen, sen saaman ihanan vastaanoton ja mukanaan tuomat unohtumattomat kokemukset ja kohtaamiset.  

Haluammekin ennen kaikkea kiittää teitä ihania lukijoitamme kuluneesta vuodesta - ette tiedäkään miten paljon merkitsette meille. Onnellista uutta vuotta! 

Looking back at 2015, it was indeed a stellar year for us. Filled with unforgettable moments, both big and small, we will definitely remember this year as an amazing one - filled with brave little leaps that paid off. We wish you the all the best for 2016 and thank you for joining us along the ride. 

Tintti & Betina 

4 comments:

 1. Replies
  1. Kiitos samoin sinulle! Ja kiitos hyvästä muistutuksesta vuosikoosteessasi - pitää ehdottomasti käydä testaamassa Casa Italia :)

   Betina

   Delete
 2. Ihania juttuja! ♡ Hyvää uutta vuotta teille molemmille!! :)♡

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos samoin, ihana Karkki! <3

   Betina

   Delete