THAT WARM AND FUZZY FEELING

Monday, December 21, 2015

Suosikkiasusteitani syksyisin ja talvisin ovat erilaiset faux fur -kaulurit, joilla saa tuotua sekä vaihtelua että tarvittaessa myös juhlavuutta villakangastakkeihin. Tänä vuonna ne ovat jääneet vielä vähäiselle käytölle lämpimien säiden takia, mutta muutama viikko sitten halusin ehdottomasti kokeilla miltä Benettonin suklaanruskea kaulus näyttäisi uuden harmaan villakangastakin kanssa.

Talven viimassa monet suurikokoisetkin huivit tuntuvat päästävät tuulen ja kylmän lävitseen, mutta varsinkin kuvan kaltaiset hieman suuremmat kaulurit ovat todella lämpimiä käytössä. Kauniita ja laadukkaita yksilöitä olen löytänyt Benettonin lisäksi Ralph Laurenilta ja Zarasta. Turkiskaulurin kanssa pyrin aina pitämään kokonaisuuden mahdollisimman yksinkertaisena ja asusteet minimissä, koska se on jo itsessään niin näyttävä. 


Olen salaa hihkunut innoissani lämpimistä säistä, mutta nyt pikkuhiljaa huomaan kaipaavani edes hieman lunta kauan kaivatun joulutunnelman aikaansaamiseksi. Oletteko te jo päässeet joulutunnelmaan ?

I have a definite soft spot for faux fur collars. I absolutely love how they bring some versatility and a little festiveness to the long period of winter coats. This year there hasn't been much use for them as it's been an exceptionally warm winter, but I absolutely wanted to try one with my new wool blend jacket. 

Betina

No Comments Yet, Leave Yours!